150 TL ve altına Gaming mouse ve klavye önerisi

Evet burada açmaz belki de sırf dedik diye başka yerde açarsa açık konuşuyorum report atarım bakın durumunuz olmayabilir ama şu anki durumlar iyi değil bu fiyatlar ama sizde öylebişey diyosunuz ki şöyle düşün Tofaş'ın var orijinal sanayideki adama gidip şöyle bir şey demek gibi "abi Tofaş'ı Ferrari gibi yapar mısın " der gibi bir konu bu siz Tofaş'tan Ferrari performansı isityosunuz öylebişey beklemeyin alın birtan ofis seti ki onu da bulamazsınız o atılanlarda 1 haftalık bir şeydir yarına elinde patlayacak açık açık konuştum gerisi sende.

Hayır bir de 300 TL'lik klavye olsa iyi adam 150'ye istiyor 300'e düzgün değil ama fiyatına göre klavye bulur (klavye mouse değil)

Haklısın şimdi elimde kaldı bu set dün fareyi sipariş ettim geçen ay Maousepad'i değiştirdim 1 ay sonra da klavyemi değiştireceğim.

Haklısın şimdi elimde kaldı bu set dün fareyi sipariş ettim geçen ay Maousepad'i değiştirdim 1 ay sonra da klavyemi değiştireceğim.

Diyecek hocam eminim yani hiç bilgisiz olan adam bile bunların alınmayacağını bilir ama bakın hocam size şöyle diyeyim alternatif 2.el sitelere bakın sarı site gibi ama onu da söyleyeyim orada şöyle bakın 150'ye bakmayın yedek parça çıkar 300'den başlatın sağlam bakın.

Diyecek hocam eminim yani hiç bilgisiz olan adam bile bunların alınmayacağını bilir ama bakın hocam size şöyle diyeyim alternatif 2.el sitelere bakın sarı site gibi ama onu da söyleyeyim orada şöyle bakın 150'ye bakmayın yedek parça çıkar 300'den başlatın sağlam bakın.

Katılıyorum sebepsiz yere aşırı gerildim yine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı