150 TL'ye ekran kartı tavsiyesi

Profesyonel kullanıcı değilsen veya 4K monitörün yoksa bana o seriler uçuk geliyor.
DirectX 12 konusunu @Recep Baltaş sormadan bu kadar masraf yapma! NVidia destek verecek mi?
AMD R serisi Ekran Kartlarını % 100 garantili DirectX 12 ve MontleX garantili satıyor...

DirectX 12 konusunu @Recep Baltaş sormadan bu kadar masraf yapma! NVidia destek verecek mi?
AMD R serisi Ekran Kartlarını % 100 garantili DirectX 12 ve MontleX garantili satıyor...
Abi Sistem Tavsiyesini Önümüzdeki Ay Konu Olarak Açmayı Düşünüyorum Çünkü Piyasa Değişir Yeni Kartlar Gelir vs. Şimdiden Konuyu acmak istemedim. Ama Dikkate Alıcam.

NVidia düşünüyorsan tahminim 8XX serisi çıkmak üzere. Batıda Yılbaşında böyle yeni ürünler tanıtımlar yapıyorlar.

Abi Sistem Tavsiyesini Önümüzdeki Ay Konu Olarak Açmayı Düşünüyorum Çünkü Piyasa Değişir Yeni Kartlar Gelir vs. Şimdiden Konuyu acmak istemedim. Ama Dikkate Alıcam.

Arkadaş 150TL'ye ekran kartı önerisi istemişti. Başka yerde tartışın lütfen. Ayrıca bence de GT 630 gibi çöp kartlara bakmayın. Varsa bir 30-40 TL koyup, indirim bekleyerek R7 250 alın.

konuyu açtıktan sonra birdaha ancak şimdi gördüm önerilerinizi dikkate alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…