half life oyuncusu Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 546 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #11 Emrepkr dedi: Bende 1 ay önce kenara attığım G41 cipsetli sistem kullanıyordum. Kesinlikle olur. Bilmediğim konularda asla fikrimi beyan etmem. Neden 2.el düşünmüyorsun? Genişletmek için tıkla... Bir kersinde 2.el dolandırıldım o yüzden ama Param Güvende ile alırsam sorun olmaz diye düşünüyorum Emrepkr dedi: Bende 1 ay önce kenara attığım g41 cipsetli sistem kullanıyordum. Kesinlikle olur. Bilmediğim konularda asla fikrimi beyan etmem. Neden 2.el düşünmüyorsun ? Genişletmek için tıkla... Kart öneriniz nedir bütçem için Emrepkr dedi: Bende 1 ay önce kenara attığım G41 cipsetli sistem kullanıyordum. Kesinlikle olur. Bilmediğim konularda asla fikrimi beyan etmem. Neden 2.el düşünmüyorsun? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kart öneriniz nedir? Son düzenleme: 23 Haziran 2023
Emrepkr dedi: Bende 1 ay önce kenara attığım G41 cipsetli sistem kullanıyordum. Kesinlikle olur. Bilmediğim konularda asla fikrimi beyan etmem. Neden 2.el düşünmüyorsun? Genişletmek için tıkla... Bir kersinde 2.el dolandırıldım o yüzden ama Param Güvende ile alırsam sorun olmaz diye düşünüyorum Emrepkr dedi: Bende 1 ay önce kenara attığım g41 cipsetli sistem kullanıyordum. Kesinlikle olur. Bilmediğim konularda asla fikrimi beyan etmem. Neden 2.el düşünmüyorsun ? Genişletmek için tıkla... Kart öneriniz nedir bütçem için Emrepkr dedi: Bende 1 ay önce kenara attığım G41 cipsetli sistem kullanıyordum. Kesinlikle olur. Bilmediğim konularda asla fikrimi beyan etmem. Neden 2.el düşünmüyorsun? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi kart öneriniz nedir?