1500-1700 TL arası Ultrabook veya Notebook

thelast

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2013
Mesajlar
34
Merhabalar, görünüşü zarif olan performanslı olan bir Ultrabook veya Ultrabook gibi zarif bir Notebook önerirmisiniz?

Çok geniş bir soru oldu biliyorum şöyle kısaltmaya çalışayım; 3D modelleme, render ve oyun oynuyorum. Bu işlemlerde güzel bir şekilde çalışan bir Ultrabook veya ince bir Notebook arıyorum...

Sevgiler. :)

Küçük bir sorum daha olacak, yeni konu açmak istemedim. Recep abinin ders videolarındaki kullandığı Windows 8'de iconların yazı tipleri bir başka ilk Windows 8 kurduğumda bana oldu ancak 2. kurduğumda olmadı. Nasıl o yazı tipini yapabiliriz?
 
O cihaz Ultrabook olmadığı için ağır bir cihaz. Y500 2.7 Kg ağırlığında.

Ultrabook'lar ile render zor. Ama Ultrabook ayarında olan şu ürünü önerebilirim:

ASUS - Asus S46CM-WX108H Core i5-3317U 4GB 750GB GT635M 2GB 14" Win 8 Ultrabook - Ürün Detayı - Sanalmarketim.com - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

14" ve harici ekran kartı var. Sadece 2.0 Kg, tam istediğiniz ürün. tasarımı da zaten Macbook Pro'dan araklama.

Stoklarda olmayabilir. O zaman bunlara bakmak gerek:

ASUS 56CM - TeknoFiyat
 
Samsung'un Ultrabook'u nu düşünüyordum. CASSER adlı arkdaşın attığı laptop güzel duruyor, o tip klavyesi alttan ışıklandırmalı olan bir Ultrabook veya Notebook varmıdır? Bu arada videolarınızda simgelerin yazı tipi (Dosya,program adı vs.. ) nasıl o şekle geldi acaba? Ben ilk W8 kurduğumda oldu ancak 2. kere formatladım olmadı... Bilgilendirirseniz sevinirim. :)
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı