1500-1700 TL civarı mouse önerisi

bloodedshore

Femtopat
Daha fazla  
Erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak mouse almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 1500-1700 civarında. Çok bir bilgim yok, hikayeli oyunları, FIFA'yı falan kolla oynuyor. Sanırım mouse ile sadece FPS veya LoL tarzı oyunları oynayacak. Bir de AutoCAD gibi yazılımları kullanıyor. Spesifik olarak.
Bildiklerim bu kadar. Bütceme uygun, alabileceğim iyi fareleri tavsiye edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkek arkadaşınızın şuanki mouse'unu biliyor musunuz? mouse şekilleri değişiklik gösteriyor ve kendisinin kullandığı mouse şekili bir hayli önemli

Biraz daha ucuz olsun denirse alınır. Yalnız beyaz rengini almayın kaplaması soyulup siyaha dönüyor yavaş yavaş.

maalesef marka modelini bilmiyorum ama uzun süredir ona alışık ve tutuş tarzının claw olmadığına eminim. biraz büyük çünkü o yüzden sanırım aynı minvalde bir şeyler bakıp alıştığı yerden gitmem daha iyi olur

Maalesef marka modelini bilmiyorum ama uzun süredir ona alışık ve tutuş tarzının claw olmadığına eminim. Biraz büyük çünkü o yüzden sanırım aynı minvalde bir şeyler bakıp alıştığı yerden gitmem daha iyi olur

O hâlde attığım Aigo GM80 Pro'yu alabilirsiniz. Muhtemelen sevgilinizin tutuş şekli palm grip. Attığım mouse eline uyacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı