ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.455 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #11 arthor dedi: Tercih ettiğiniz farelerden Darmoshark M3 alabilirsiniz o zaman diğer tercihlere göre daha iyi bir faredir. Genişletmek için tıkla... Kalitesi nasıl VXE R1 modeli ile Darmoshark M3 arasında kaldım. M800 Ultra modelini hiçbir yerde bulamadim onu alacaktim.
arthor dedi: Tercih ettiğiniz farelerden Darmoshark M3 alabilirsiniz o zaman diğer tercihlere göre daha iyi bir faredir. Genişletmek için tıkla... Kalitesi nasıl VXE R1 modeli ile Darmoshark M3 arasında kaldım. M800 Ultra modelini hiçbir yerde bulamadim onu alacaktim.
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.193 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #12 ZerTV dedi: Kalitesi nasıl VXE R1 modeli ile Darmoshark M3 arasında kaldım. M800 Ultra modelini hiçbir yerde bulamadim onu alacaktim. Genişletmek için tıkla... M3 daha iyi mouse. R1 mcu sıkıntısı var.
ZerTV dedi: Kalitesi nasıl VXE R1 modeli ile Darmoshark M3 arasında kaldım. M800 Ultra modelini hiçbir yerde bulamadim onu alacaktim. Genişletmek için tıkla... M3 daha iyi mouse. R1 mcu sıkıntısı var.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.455 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #13 Lskow dedi: M3 daha iyi mouse. R1 mcu sıkıntısı var. Genişletmek için tıkla... M800 promu M3 mu hocam ve mcu tam olarak ne.
Lskow dedi: M3 daha iyi mouse. R1 mcu sıkıntısı var. Genişletmek için tıkla... M800 promu M3 mu hocam ve mcu tam olarak ne.
A arthor Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #14 ZerTV dedi: M800 promu M3 mu hocam ve mcu tam olarak ne. Genişletmek için tıkla... m800 pro riskli gümrüğe takılma ihtimali var yeni yasalara göre
ZerTV dedi: M800 promu M3 mu hocam ve mcu tam olarak ne. Genişletmek için tıkla... m800 pro riskli gümrüğe takılma ihtimali var yeni yasalara göre
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.193 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #15 ZerTV dedi: M800 promu M3 mu hocam ve mcu tam olarak ne. Genişletmek için tıkla... Mousenin kalbi gibi birşey.
ZerTV dedi: M800 promu M3 mu hocam ve mcu tam olarak ne. Genişletmek için tıkla... Mousenin kalbi gibi birşey.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.455 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #16 Lskow dedi: Mousenin kalbi gibi birşey. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. arthor dedi: M800 Pro riskli gümrüğe takılma ihtimali var yeni yasalara göre. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada satan satici var hocam oradadami gümrüge takilir.
Lskow dedi: Mousenin kalbi gibi birşey. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. arthor dedi: M800 Pro riskli gümrüğe takılma ihtimali var yeni yasalara göre. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada satan satici var hocam oradadami gümrüge takilir.
A arthor Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #17 hocam sonuçta yurtdışından alıyorlar ellerinde varsa neden olmasın ama yasalar değiştikten sonra stok bittiyse gümrüğe takılma ihtimali var ZerTV dedi: Anladım hocam. Hepsiburada satan satici var hocam oradadami gümrüge takilir. Genişletmek için tıkla... kendinizi garantiye almsk istiyorsanız m3 alın m800pro risk almaya değermi bilmiyorum
hocam sonuçta yurtdışından alıyorlar ellerinde varsa neden olmasın ama yasalar değiştikten sonra stok bittiyse gümrüğe takılma ihtimali var ZerTV dedi: Anladım hocam. Hepsiburada satan satici var hocam oradadami gümrüge takilir. Genişletmek için tıkla... kendinizi garantiye almsk istiyorsanız m3 alın m800pro risk almaya değermi bilmiyorum
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.455 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #18 arthor dedi: Hocam sonuçta yurt dışından alıyorlar. Ellerinde varsa neden olmasın ama yasalar değiştikten sonra stok bittiyse gümrüğe takılma ihtimali var. Kendinizi garantiye almsk istiyorsanız M3 alın M800Pro risk almaya değer mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... M3'te herhangi bir kronik sorunu var mı?
arthor dedi: Hocam sonuçta yurt dışından alıyorlar. Ellerinde varsa neden olmasın ama yasalar değiştikten sonra stok bittiyse gümrüğe takılma ihtimali var. Kendinizi garantiye almsk istiyorsanız M3 alın M800Pro risk almaya değer mi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... M3'te herhangi bir kronik sorunu var mı?
A arthor Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #19 ZerTV dedi: M3'te herhangi bir kronik sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Kronik sorunu yok tam bir F/P ürünü.
ZerTV dedi: M3'te herhangi bir kronik sorunu var mı? Genişletmek için tıkla... Kronik sorunu yok tam bir F/P ürünü.
ZerTV Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.455 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #20 arthor dedi: Kronik sorunu yok tam bir F/P ürünü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam satin aldım. Bu siteyi cok bilmiyorum iade ve degisim falan sıkıntıli diyorlar Wraith.
arthor dedi: Kronik sorunu yok tam bir F/P ürünü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam satin aldım. Bu siteyi cok bilmiyorum iade ve degisim falan sıkıntıli diyorlar Wraith.