dark_night
Kilopat
- Katılım
- 28 Mart 2017
- Mesajlar
- 190
- Çözümler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Benim oynayacağım en ağır oyun Assasin's Creed veya FIFA olur hocam.Sil baştan toplamanızı öneririm.
1500 TL'lik bir sistem işinizi görecektir:
GTA 5, BF 1 bile oynayabilirsiniz bu sistemle.
Böyle ağır oyunlar oynamayacağım derseniz daha ucuza toplarım.
Benim oynayacağım en ağır oyun Assasin's Creed veya FIFA olur hocam.
Elimde 400 W kasa 500 GB HDD var bunlar işimi görürse onları satın almayı düşünmüyorum. İleriye yönelik senin söylediğin HDD ve Güç Kaynağını almama gerek var mı ?
Hocam şimdi iş yerindeyim eve gidince bakarım.HDD Sata 3 diye hatırlıyorum Güç kaynağı için PC açmam gerekicek.Güç kaynağınızın markası/modeli nedir ?
HDD'niz Sata 3 mü ?
Hocam şimdi iş yerindeyim eve gidince bakarım.HDD Sata 3 diye hatırlıyorum Güç kaynağı için PC açmam gerekicek.
Hocam kusura bakmayın PC başına geçmeye fırsatım olmadı ama dün baktım Everest EPS-5500 500w Power Supply, HDD SATA 3Önemli bilgiler bunlar öğrenince yazın lütfen.
Hocam kusura bakmayın PC başına geçmeye fırsatım olmadı ama dün baktım Everest EPS-5500 500W Power Supply, HDD SATA 3
Tamam o zaman hocam ilk önerdiğiniz sistem üzerinden toplayacağım. 200 - 300 TL fark için sistemi bozmayalım. Zaten önerdğiniz sistem istediğim oyunlar için yeterli sanırım. Beni bi 5 sene taşırHocam PSU çok dandik ama HDD iş görür.
O zaman HDD hariç bir sistem dizeyim size ? Ne kadardı bütçe ?
Bir de 500GB yeter mi size ?