1500-1800 TL Monitör Önerisi

Daniel LaRusso

Hectopat
Monitörden hiç anlamam. Acer KG241QS 23.6 165Hz 1ms monitör aldım. Ama içime sinmedi. 1ms yapmak için ayarlardan VRB'yi açmak gerekiyor. O zaman da parlaklık kısılıyor. Sağdan soldan bakınca kararıyor ekran. Bir de renkleri aşırı sönük. Çerçevesi kalın ama o dert değil benim için. Bu sebeplerden dolayı iade edeceğim. Valorant, CS:GO oynuyorum genellikle. Hz önceliğim. Sizce bu monitörle devam etmeli miyim yoksa iade edip yeni bir monitör almalı mıyım? Bu monitörü kuzenim önerdi hiç araştırmadan aldım. İçime sinmeyince buraya konu açayım dedim. Bir de 'Efsane Cuma' indirimleri yaklaşıyor. O indirimleri beklemeli miyim?

Size sanırsam VA panel ideal gibi. Viewsonic IPS panel bilginize. :)

Monitörden hiç anlamam. Acer KG241QS 23.6 165Hz 1ms monitör aldım. Ama içime sinmedi. 1ms yapmak için ayarlardan Vrb'yi açmak gerekiyor. O zaman da parlaklık kısılıyor. Sağdan soldan bakınca kararıyor ekran. Bir de renkleri aşırı sönük. Çerçevesi kalın ama o dert değil benim için. Bu sebeplerden dolayı iade edeceğim. Valorant, CS:GO oynuyorum genellikle. HZ önceliğim. Sizce bu monitörle devam etmeli miyim yoksa iade edip yeni bir monitör alınır mı? Bu monitörü kuzenim önerdi hiç araştırmadan aldım. İçime sinmeyince buraya konu açayım dedim. Bir de 'efsane cuma' indirimleri yaklaşıyor. O indirimleri beklemeli miyim?

Size sanırsam VA panel ideal gibi. Viewsonic IPS panel bilginize. :)

Kesinlikle bunu öneririm. Ve içinize sinmediyse iade hakkınız da hala varsa iade edin bunu alın derim.
Arkadaşlar lütfen yeteri kadar bilgi sahibi değilseniz tavsiye vermeyin. Konuyu açan kişi 1MS moduna aldığında parlaklığın azalmasından yakınmış önerdiğiniz monitörler 1MS moduna alındığında çamurdan farksız görüntü veriyor. Birisi bende var birisi arkadaşımda ikimiz de asla 1MS moda alamıyoruz. @Marla Singer isimli arkadaşı tebrik ediyorum Aynen onun söylediği gibi 1MS modu kullanmak istiyorsanız ya 3000 liraya kalite monitör alacaksınız ya da TN panel tercih edeceksiniz. Şimdiki aklım olsa kesinlikle 165 HZ 24 inç 0.5 MS TN panel monitör tercih ederim. Rekabetçi oyun için düşük bütçeli VA veya İPS almak pişmanlık.

Arkadaşlar lütfen yeteri kadar bilgi sahibi değilseniz tavsiye vermeyin. Konuyu açan kişi 1ms moduna aldığında parlaklığın azalmasından yakınmış önerdiğiniz monitörler 1ms moduna alındığında çamurdan farksız görüntü veriyor. Birisi bende var birisi arkadaşımda ikimiz de asla 1ms moda alamıyoruz. @Marla Singer isimli arkadaşı tebrik ediyorum aynen onun söylediği gibi 1ms modu kullanmak istiyorsanız ya 3000 liraya kalite monitör alacaksınız ya da TN panel tercih edeceksiniz. Şimdiki aklım olsa kesinlikle 165 Hz 24 inç 0.5 ms TN panel monitör tercih ederim. Rekabetçi oyun için düşük bütçeli VA veya IPS almak pişmanlık.

Asıl sen bilip bilmeden konuşma, attığım MSI'da görüntü azalması yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asil sen bilip bilmeden konusma attigim MSI'den goruntu azalmasi yok.
Nadiren bazı kaliteli İPS'lerde yok haklısın. Attığın modeli bizzat denedin mi? 1MS moduna kendi elinle alıp test ettin mi? O fiyattaki bir İPS'te görüntü kaybı olur diye düşünmüştüm. Eğer bizzat deneyimlediysen ve görüntüde kayıp yasamadiysan sana bir şey diyemem haklısındır...

Ben mesajımı yazarken çok kibar cümleler seçtim. "Bilip bilmeden konuşma" kibar bir giriş cümlesi değil. İnsanlarla daha düzgün konuşun. En azından bu forumda.

Nadiren bazı kaliteli IPS'lerde yok haklısın. Attığın modeli bizzat denedin mi? 1ms moduna kendi elinle alıp test ettin mi? O fiyattaki bir IPS'te görüntü kaybı olur diye düşünmüştüm. Eğer bizzat deneyimlediysen ve görüntüde kayıp yasamadiysan sana bir şey diyemem haklısındır...

Ben mesajımı yazarken çok kibar cümleler seçtim. "Bilip bilmeden konuşma" kibar bir giriş cümlesi değil. İnsanlarla daha düzgün konuşun. En azından bu forumda.

Şu an elimde almasam yorum yapmam CS:GO'da catir catir oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı