1500 - 1800 TL Monitör Tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, İtopya indirimlerinden faydalanarak bir monitör almak istiyorum bu gün.
Aklımda bir monitör var fakat yinede biraz görüş almanın faydası olabilir diye bir konu açtım.
Öncelikle belirttiğim monitör hakkında bilgi alabilirsem iyi olur ve tavsiye edeceğiniz monitörler için 144 hz olması ve TN panel olmamasına dikkat edelim.
Rekabetçi oyun takıntım yok ama bu oyun oynamıyorum demek değil tabi.
Düşündüğüm monitör bu;

Yardımcı olursanız sevinirim. ☺

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, İtopya indirimlerinden faydalanarak bir monitör almak istiyorum bu gün.
Aklımda bir monitör var fakat yinede biraz görüş almanın faydası olabilir diye bir konu açtım.
Öncelikle belirttiğim monitör hakkında bilgi alabilirsem iyi olur ve tavsiye edeceğiniz monitörler için 144 hz olması ve TN panel olmamasına dikkat edelim.
Rekabetçi oyun takıntım yok ama bu oyun oynamıyorum demek değil tabi.
Düşündüğüm monitör bu;

Yardımcı olursanız sevinirim. ☺
Merhaba benim önerim almışken asus al derim oldukça başarılı kullanıyorum tavsiye ederim VG24VQ Çok daha iyi incelemeni tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı