1500-2000 TL arası gamepad önerisi

Bütçe
1000-2000

tunaass

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3060 ti 8gb amd r7 5700g 32 gb ram
Merhaba game pad almayı düşünüyorum, Fantech shooter 3 adlı modeli buldum almayı düşünüyorum fakat 1500-2000 TL arası baska modeller de var mıdır veya önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Kk3 pro hala sıkıntı çıkarabilen bir kol, supernova benim tercihim olurdu gamesir ile şimdiye kadar bir sorunum olmadı
İyzico+parolapara kampanyası ile alacağım için supernovayı alamıyorum. Bu kollar arasında kaldım, hangisini almalıyım sizce?
Fantech Shooter 3 ( 1700 ₺ )
BigBigWon Gale Hall ( 1600 ₺ )
Fantech EOS Pro ( 2400 ₺ )
KK2 T ( 2200 ₺ )

İyzico+parolapara kampanyası ile alacağım için supernovayı alamıyorum. Bu kollar arasında kaldım, hangisini almalıyım sizce?
Fantech Shooter 3 ( 1700 ₺ )
BigBigWon Gale Hall ( 1600 ₺ )
Fantech EOS Pro ( 2400 ₺ )
KK2 T ( 2200 ₺ )
Ben gale hall(özellikle combo versiyonunu) seviyorum lakin beğenilmediği yönler de oluyor kimisi plastiği iyi diyor kimisi beğenmiyor kendim direkt kullanmadım malesef. Eos pro hakkında tetiklerdeki yaylar gıcırdama yapabiliyor dendiğini duydum. Kk2t güzel ama hem dongle yok hem de gulikit bana göre kalite kontrolde hala problemleri olan ve bunu bir türlü çözemeyen bir marka olarak alınması riskli bir model. Ben tahminen shooter 3 ve gale hall arasında seçim yapardım

Ben gale hall(özellikle combo versiyonunu) seviyorum lakin beğenilmediği yönler de oluyor kimisi plastiği iyi diyor kimisi beğenmiyor kendim direkt kullanmadım malesef. Eos pro hakkında tetiklerdeki yaylar gıcırdama yapabiliyor dendiğini duydum. Kk2t güzel ama hem dongle yok hem de gulikit bana göre kalite kontrolde hala problemleri olan ve bunu bir türlü çözemeyen bir marka olarak alınması riskli bir model. Ben tahminen shooter 3 ve gale hall arasında seçim yapardım
Gale hall combo alacağım sanırım EasySMX X5 için ne düşünüyorsunuz?

Yeni konular

Geri
Yukarı