1500-2000 TL arası IPS panel monitör önerisi

Siochain

Hectopat
Merhaba, baslikta da belirttigim gibi 1500-2000 arasinda 144Hz ve FreeSync destekleyen bir monitor arıyorum. Oyun ve gunluk islerde kullanacagim, oyunlari "casual" olarak oynuyorum yani lutfen TN panel onermeyin. benim icin renk kalitesi onemli. Ayni zamanda PS4 icin de kullanacağım. Tercihen standi buyuk olmazsa benim icin daha iyi olur fakat cok muhim degil.

27 inç 1080p icin kotu diye duyumlar aldim ne kadar doğrudur?

FHD dusunuyorum
Eğer Monitör ile 60 CM veya daha fazla uzaklıktan bakıyorsanız, Sorun çıkarmayacaktır.

Eğer Monitör ile 60 CM veya daha fazla uzaklıktan bakıyorsanız, Sorun çıkarmayacaktır.
Biraz kararsiz kaldim acikcasi onceden kullandigim monitor 23 incti o bile yeterince buyuk geliyodu.
60cm den fazla degil
AOC 24G2U.

Kafama su anlik bu monitor yatti. Monitorler hakkinda fazla bi bilgim yok bu monitor aşağı ve yukari hareket edebiliyor mu? Hali hazirda kullandigim masa biraz yuksek eger asagi indiremiyosam sikinti yaratabilir.

Biraz kararsiz kaldim acikcasi onceden kullandigim monitor 23 incti o bile yeterince buyuk geliyodu.

60cm den fazla degil

Kafama su anlik bu monitor yatti. Monitorler hakkinda fazla bi bilgim yok bu monitor aşağı ve yukari hareket edebiliyor mu? Hali hazirda kullandigim masa biraz yuksek eger asagi indiremiyosam sikinti yaratabilir.
AOC 24G2U Monitör O halde bunu öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı