1500-2000 TL Kasa ve Monitör Hariç Sistem

Cqloss

Hectopat
En fazla 1500-2000 TL civarında olucak şekilde bir sistem toplamak istiyorum. Uzun zamandır da bu konuda araştırma yapıyorum. İnternette topladığım sistemin hemen hemen aynısıyla en yeni oyunları ultrada ortalama 50 60 FPS arası oynayanlar var. Fakat bilen bir kişiye danışmadan alıp sonradan pişman olmak istemiyorum. Sistem şöyle:

Anakart: VATAN COMPUTER - ASUS - P8Z77-V LX Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2400MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart - Anakart

İşlemci: VATAN COMPUTER - INTEL - Core i5 3570K Soket 1155 3,4GHz 6MB Cache 22nm

Ekran Kartı: VATAN COMPUTER - ZOTAC - GTX660 GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart

RAM: VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Mod

Ses kartı, optik sürücü, fare, klavye, hoparlör, harddisk, monitör ve kasa var fakat bu parçalar kasaya sığar mı bilemiyorum ve elimdeki güç kaynağı 220 Watt 'lık. Büyük ihtimalle yetmez. Onun için kasa mı alsam yoksa sadece güç kaynağımı alsam bilemiyorum. Ayrıca bir daha uzun bir süre bilgisayar alamıyacağım için ilerde overclok sli gibi işlere girebilirim. Bu parçalarla bu tür hız aşırtmalar yapılabilir mi ve birbirleriyle uyumsuzlukları var mı ? Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzalan üstat ve diğer üstatlar daha iyi bilir tabi ama bence corsair 400r ve Aerocool Mechatron kullanıcısıyım tavsiye ediyorum veya bakarsan diğer Aerocool kasalarına beğenmezsen diye :)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı