1500-2000 TL mekanik klavye önerisi

VolkanBaba

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım ve klavye ihtiyacım var. %100 80 60 hiç fark etmez. Yurt içi veya yurt dışı da olur. Güzel, kaliteli ileride sorun yaratmayacak mekanik klavyeye lazım. Önerilerinizi bekliyorum.

sorun yaratır mı hocam ilerde
Hocam bu fiyat bandında en çok önerilen klavye buydu ben de 20 gündür kullanıyorum gayet güzel klavye ama ilerde sorun çıkarır mı kullanıp göreceğiz. Ama tuş basmama gibi sorunlar olursa hot-swap klavye bozulan switchi değiştirip devam etme artısı var. Ayrıca almaya karar verirseniz gift switch öneririm. Sesi daha tok ve yüksek bir sesi yok.
Ses testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu fiyat bandında en çok önerilen klavye buydu ben de 20 gündür kullanıyorum gayet güzel klavye ama ilerde sorun çıkarır mı kullanıp göreceğiz. Ama tuş basmama gibi sorunlar olursa hot-swap klavye bozulan switchi değiştirip devam etme artısı var. Ayrıca almaya karar verirseniz gift switch öneririm. Sesi daha tok ve yüksek bir sesi yok.
Ses testi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sesi harbiden iyiymiş sağ ol dostum önerin için yakın zamanda sipariş edeceğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı