1500-2000 TL palm grip mouse önerisi

Bütçe
1500-2000

Emin.1

Decapat
Sorum başlıktaki gibi. Malzeme kalitesi olarak üzmeyecek bir mouse bakıyorum. 2.000TL'nin biraz üzerine çıkabilirim. Şu anda ınca'nın Inca IWM-241RT candy desing 3D Wireless modelini kullanıyorum. claw grip olarak tutuyorum.

Son düzenleme:

Sorum başlıktaki gibi. Malzeme kalitesi olarak üzmeyecek bir mouse bakıyorum. 2.000TL'nin biraz üzerine çıkabilirim. Şu anda ınca'nın Inca IWM-241RT candy desing 3D Wireless modelini kullanıyorum. Palm grip olarak tutuyorum.

Çok ufak elli değilse bununla palm tutamaz.

Bir de bu mouse var.

Bir de bu mouse var.
atk dragonfly a9ya bilgisayardan nasıl bağlanabilirim peki bluetooth dışında

Bir de bu mouse var.

Hocam özür diliyorum claw grip tutuyorum fareyi yanlış yazmışım

Hocam açıklamadan yanlış anlamadıysım sadece A9 ultradan çıkıyor sadece
Hepsinden çıkıyor. Bluetooth ile 1000hz raporlama hızına ulaşamazsın. 1000HZ destekli 2.4G alıcı çıkıyor. ATK A9 ultra için 1000hz alıcı dışında 8000HZ yüksek raporlama hızlı alıcı ekstra çıkıyor. 1000hz Günümüz için çoğu insana zaten yeterli. 2.4G alıcı olmayan kablosuz oyuncu faresi olmaz zaten.

Hepsinden çıkıyor. Bluetooth ile 1000hz raporlama hızına ulaşamazsın. 1000HZ destekli 2.4G alıcı çıkıyor. ATK A9 ultra için 1000hz alıcı dışında 8000HZ yüksek raporlama hızlı alıcı ekstra çıkıyor. 1000hz Günümüz için çoğu insana zaten yeterli. 2.4G alıcı olmayan kablosuz oyuncu faresi olmaz zaten.
peki hocam vxe r1 pro bundan daha mantıklı mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı