1500-2000 TL TKL klavye önerisi

ArmindoBrumaa

Hectopat
Makaleler
1
Önerilerinizi bekliyorum. Eğer bu fiyat bandına göre çok çok bir klavye var onu al diyorsanız TKL harici birkaç öneri de atabilirsiniz ama önceliğim TKL.

Önerilerinizi bekliyorum. Eğer bu fiyat bandına göre çok çok bir klavye var onu al diyorsanız TKL harici birkaç öneri de atabilirsiniz ama önceliğim TKL.

Şu an indirimde 2180TL, daha ucuzunu bulabilirsin farklı sitelerde. HyperX Alloy Origins Core Mekanik Klavye Red Switch Tkl 4p5p3aa Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Bunu bulabildim bu fiyat bandında kaliteli olan. Fiyatı biraz daha arttırırsan az biraz daha seçenek ekleniyor. Ama bu da pişman etmez. %60'lık klavyelere okeysen yine çok seçenek var.

Sizce bu klavye mi yoksa Razer Blackwidow V3 Tenkeyless modeli mi? @auphy_4341

Sağ olun ama %60 klavye istemiyorum onlarda da F1-F12 arası tuşlar olmuyor ve biraz gereksiz küçük gibi.

Sağ olun ama %60 klavye istemiyorum onlarda da F1-F12 arası tuşlar olmuyor ve biraz gereksiz küçük gibi.

%60 değil. %65 bu. F tuşları yok. Örneğin F5 için FN+5 yapıyorsunuz. Ona da alışırsınız. Yine de siz bilirsiniz tabii.

Sizce bu klavye mi yoksa Razer Blackwidow V3 tenkeyless modeli mi? @auphy_4341

%60 klavyelerde FN tuşları ile sayı tuşlarına basarsanız F olarak algılıyor. Örneğin FN+1 yaptığınızda F1 olarak algılıyor tuşlar.
Ki o da sıkıntı çıkarmaz bence, gün içinde çok fazla kullanılan tuşlar değil.

Sizce bu klavye mi yoksa Razer Blackwidow V3 tenkeyless modeli mi? @auphy_4341

Bir bakayım hocam.

Sizce bu klavye mi yoksa Razer Blackwidow V3 Tenkeyless modeli mi? @auphy_4341

Hocam yeni klavye atmaya gelmiştim ki yazım yanlışından uyarı yemişim . Paranoyak oldum . Neyse hocam şöyle bir klavye buldum, MSI Vıgor Gk50 Low Profile Tkl Tr Rgb Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Hoş duruyor özellikleri de fena değil. Hak eder mi bilmem incelemelerini izleyebilirsiniz. Ayrıca attığınız klavye ile Alloy Origins arasında pek fark yok switch ve görüntü farkı var. İncelemelerini izleyip siz karar verin bence ona, yine de baya sağlam klavye. Ben yine bulduklarımı atarım. Ayrıca %60 klavyeleri kabullenirseniz bence daha güzel alternatifler var. Fikirlerinizi belirtebilirsiniz hocam.

Son düzenleme:
Hocam bu MSI Vigor GK50 Low Profile TKL modelini 10 gün önce satın almıştım, dün iade etmeye karar verdim. Malzeme kalitesi olarak memnun kaldım lakin tuş düzeni isminden de anlaşılabileceği gibi düşük profil. Yani mekanik klavye tuşlarından ziyade daha laptop klavyesi gibi sıfıra yakın uzunlukta tuşlar bulunduruyor. Ben bunu bilmeden satın almıştım. Aslında ilk birkaç gün güzel gibi gelmişti ama tuş mesafesi cidden can sıkıcı.
Bu arada Razer Blackwidow V3 TKL için mi sağlam klavye dediniz yoksa HyperX Alloy Origins mi? @auphy_4341

Razer'e dedim ama HyperX'de çok sağlam ikisi de aynı derecede gibi gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…