1500-2000 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
2000
Çok teşekkür ederim hocam. Şu an favoriye aldım. Biraz daha yorumları ve önerileri inceledikten sonra sipariş vereceğim.
kardeşim eğer oyundaki cps limitlerini aşmak istiyorsan Glorius Model D öneririm
Hocam Glorius düşünmüyorum. Ve bütçe ayırmışken iyisini almak istiyorum.

Hocam Glorius düşünmüyorum. Ve bütçe ayırmışken iyisini almak istiyorum.
Zaten düşünmeyin o fareyi, bütçeniz dahilinde PixArt PMW3360 sensör ve 250 IPS 50G çok yetersiz kalır pişman edecektir sizi

Hocam bu bütçede kesinlikle xm2we. 3370 sensörü olmasına rağmen sensörü çok güzel yerleştirmişler ayrıca fareye gelen güncellemeler sayesinde farenin performansı 3395 kullanan bir fareye denk bir performans veriyor. Optik switchlerle double click yapmaz, claw da tutuyorsanız çok rahat edersiniz. Makro olayını bilemem tabii, bol tuşlu bir fare lazım olabilir o durumda.

Son düzenleme:
Hayır. PAW3395 dengi bir sensör değil. Daha çok PAW3390 ile benzerler.

Hayır. PAW3395 dengi bir sensör değil. Daha çok PAW3390 ile benzerler.
Motion sync ve 3395 kullanan Lamzu +1ms, xm2we yaklaşık 1ms değerine sahip. Gayet iyi iş çıkarmışlar. Yanlışsam düzeltin tabii ki bazı videolarda, test sonuçlarında gördüğüm bu. @pmanx hocam da düzeltirse sevinirim

Lamzu +1ms, xm2we yaklaşık 1ms değerine sahip. Gayet iyi iş çıkarmışlar. Yanlışsam düzeltin tabii ki bazı videolarda, test sonuçlarında gördüğüm bu. @pmanx hocam da düzeltirse sevinirim
Bir siteye göre PAW3395 bayağı önde görünüyor hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…