serhatcandev
Megapat
Yok hocam o modelde. Diğer Akko modellerine bakabilirsiniz hiç biri üzmez.RGB veya herhangi bir LED yok bunda herhalde?
Yok hocam o modelde. Diğer Akko modellerine bakabilirsiniz hiç biri üzmez.RGB veya herhangi bir LED yok bunda herhalde?
Var mı önerdiğiniz bir model?Yok hocam o modelde. Diğer Akko modellerine bakabilirsiniz hiç biri üzmez.
Yani hocam kendi sitesinden alınca vergi vs ödemiyorsun. Oradan bir model tercih edebilirsiniz.Var mı önerdiğiniz bir model?
3200-3300 TL ye geliyor toplam şuan da. Siz ne kadara aldınız?ISO layout bakıyorsanız 5087b 9009 retro aldım yakın zamanda ve çok memnunum.US layout bakıyorsanız seçenek daha çok.
İndirim vardı ben aldığımda, gümrük dahil 2060'a denk gelmişti. Şimdi fiyatlar biraz artmış maalesef.3200-3300 TL ye geliyor toplam şuan da. Siz ne kadara aldınız?
Baya artmışİndirim vardı ben aldığımda, gümrük dahil 2060'a denk gelmişti. Şimdi fiyatlar biraz artmış maalesef.
ck350 nin fiyatına baktım, değmez. maksimum 1200 TL olması gerekir bence.Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook kullanıyorum, tek sıkıntım Monster önerebilirim yerli olduğu için, lakin alışamadım hala. Tuşları bitişik gibi geldi. eski klavyemden dolayı da olabilir yanlışlıkla aynı anda 2 tuşa tıklıyorum veya tıklayacağım tuşun yanındakine tıklıyorum yanlışlıkla. Cooler Master CK350 RGB CK-350-KKOL1-TU Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu da eski klavyem. Taş gibidir üstüne çok tanımam. Tek sıkıntısı mavi switch olmasıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.