H Heroizen Megapat Katılım 27 Mayıs 2017 Mesajlar 288 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #11 ArkDesign dedi: Eğer almadıysanız klavye hyperx şuan 2200tl amazonda. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz?
ArkDesign dedi: Eğer almadıysanız klavye hyperx şuan 2200tl amazonda. Genişletmek için tıkla... Link atabilir misiniz?
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 759 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #12 Heroizen dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şanslısınız hatta 2k ya düşmüş tekrar HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Heroizen dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şanslısınız hatta 2k ya düşmüş tekrar HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
H Heroizen Megapat Katılım 27 Mayıs 2017 Mesajlar 288 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #13 Heroizen dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US https://amzn.eu/d/gAET2C8 Bu mu? ArkDesign dedi: Şanslısınız hatta 2k ya düşmüş tekrar HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sipariş ediyorum.
Heroizen dedi: Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US https://amzn.eu/d/gAET2C8 Bu mu? ArkDesign dedi: Şanslısınız hatta 2k ya düşmüş tekrar HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sipariş ediyorum.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 759 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #14 Heroizen dedi: HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US https://amzn.eu/d/gAET2C8 Bu mu? Genişletmek için tıkla... Attım link Heroizen dedi: HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US https://amzn.eu/d/gAET2C8 Bu mu? Teşekkür ederim sipariş ediyorum. Genişletmek için tıkla... Rica Ederim hayırlı olsun. Bende almıştım 2 gün önce.
Heroizen dedi: HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US https://amzn.eu/d/gAET2C8 Bu mu? Genişletmek için tıkla... Attım link Heroizen dedi: HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US https://amzn.eu/d/gAET2C8 Bu mu? Teşekkür ederim sipariş ediyorum. Genişletmek için tıkla... Rica Ederim hayırlı olsun. Bende almıştım 2 gün önce.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #15 ArkDesign dedi: Eğer almadıysanız klavye hyperx şuan 2200tl amazonda. Genişletmek için tıkla... Kötü klavye. Heroizen dedi: HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US Amazon.com.tr Bu mu? Teşekkür ederim sipariş ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sakın kötü bir klavye.
ArkDesign dedi: Eğer almadıysanız klavye hyperx şuan 2200tl amazonda. Genişletmek için tıkla... Kötü klavye. Heroizen dedi: HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US Amazon.com.tr Bu mu? Teşekkür ederim sipariş ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sakın kötü bir klavye.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 759 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #16 MuratTheFounder dedi: Kötü klavye. Hocam sakın kötü bir klavye. Genişletmek için tıkla... Neyi kötü?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #17 ArkDesign dedi: Neyi kötü? Genişletmek için tıkla... Cherry switch mı kaldı hocam artık çok daha iyi alternatifler var. 2k fiyatını hak edecek bir klavye değil.
ArkDesign dedi: Neyi kötü? Genişletmek için tıkla... Cherry switch mı kaldı hocam artık çok daha iyi alternatifler var. 2k fiyatını hak edecek bir klavye değil.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 759 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #18 MuratTheFounder dedi: Cherry switch mı kaldı hocam artık çok daha iyi alternatifler var. 2K fiyatını hak edecek bir klavye değil. Genişletmek için tıkla... Normalde fiyatı 3K ama indirimli fiyatını hak ediyor bence switchden başka sorunu görmedim. Hiçbir kronik sorunu veya bozulma hiçbir yerde görmedim.
MuratTheFounder dedi: Cherry switch mı kaldı hocam artık çok daha iyi alternatifler var. 2K fiyatını hak edecek bir klavye değil. Genişletmek için tıkla... Normalde fiyatı 3K ama indirimli fiyatını hak ediyor bence switchden başka sorunu görmedim. Hiçbir kronik sorunu veya bozulma hiçbir yerde görmedim.
Hyperciaa Hectopat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.191 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #19 ArkDesign dedi: Normalde fiyatı 3K ama indirimli fiyatını hak ediyor bence switchden başka sorunu görmedim. Hiçbir kronik sorunu veya bozulma hiçbir yerde görmedim. Genişletmek için tıkla... Klavye hot-swap değil zaten switch sorunu olduktan sonra garantisi varsa en az 2 hafta beklersin yoksa çöpe at geç.
ArkDesign dedi: Normalde fiyatı 3K ama indirimli fiyatını hak ediyor bence switchden başka sorunu görmedim. Hiçbir kronik sorunu veya bozulma hiçbir yerde görmedim. Genişletmek için tıkla... Klavye hot-swap değil zaten switch sorunu olduktan sonra garantisi varsa en az 2 hafta beklersin yoksa çöpe at geç.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 759 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #20 Hyperciaa dedi: Klavye hot-swap değil zaten switch sorunu olduktan sonra çöpe at geç. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sorun yaşayan hiç görmedim. Klavye TKL olması ile hoşuma gitti bir de kaliteli marka red switch pek benlik değil ama kullanırım. İçime kurt düşürdünüz. Sizce geldiğinde sıfır satmalı mıyım bir kontrol edip. Son düzenleme: 7 Eylül 2024
Hyperciaa dedi: Klavye hot-swap değil zaten switch sorunu olduktan sonra çöpe at geç. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sorun yaşayan hiç görmedim. Klavye TKL olması ile hoşuma gitti bir de kaliteli marka red switch pek benlik değil ama kullanırım. İçime kurt düşürdünüz. Sizce geldiğinde sıfır satmalı mıyım bir kontrol edip.