1500-2000 TL'ye mekanik klavye önerisi

Heroizen

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1500-2000 TL arasında mekanik klavye arıyorum. Almışken bunu al derseniz 3000'e kadar da çıkabilirim ama çok iyi bir fırsat olmadıkça çıkmayı düşünmüyorum. Şimdiden teşekkürler.

Almışken manyetik switch olsun hocam 3000 TL bütçede alabileceğiniz en iyi klavye.

Almışken manyetik switch olsun hocam 3000 TL bütçede alabileceğiniz en iyi klavye.
Hocam bunun siyahı olsaymış bu fiyata düşünmeden alırdım da bu rengini çok sevemedim ya

Şu klavyeyi bu paraya al, beğenmezsen iade et, Param Güvende ile satıyor satıcı. Kesinlikle çok memnun kalıp uzun yıllar mekanik klavye olayını kapatıcaksın. Aynısını 5 yıldır kullanıyorum ve başka klavyeye geçmek istemedim hiç, ne tuşlarda bir yumuşama veya baskıda silinme ne de bir deformasyon olmadı, tuş basım ömrü olsun malzeme kalitesi olsun nirvana! Bana dua edeceksin, ikinci el almam deme, en kötü iade edersin, al ve kaliteyi gör.

Edit: Switch'lerini klasik MX-Cherry ile falan kıyaslama sakın, Switch sesleri inanılmaz tatlı ve kulak tırmalamayan cinsten, asla rahatsız etmez yıllarca kullanabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı