Link atabilir misiniz?Eğer almadıysanız klavye hyperx şuan 2200tl amazonda.
Link atabilir misiniz?Eğer almadıysanız klavye hyperx şuan 2200tl amazonda.
Şanslısınız hatta 2k ya düşmüş tekrarLink atabilir misiniz?
HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-USLink atabilir misiniz?
Teşekkür ederim sipariş ediyorum.Şanslısınız hatta 2k ya düşmüş tekrar
HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Attım link
Rica Ederim hayırlı olsun. Bende almıştım 2 gün önce.HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US
https://amzn.eu/d/gAET2C8
Bu mu?
Teşekkür ederim sipariş ediyorum.
Kötü klavye.Eğer almadıysanız klavye hyperx şuan 2200tl amazonda.
Hocam sakın kötü bir klavye.HyperX Alloy Origins Core Mekanik Gaming Klavye Red HX-KB7RDX-US
Amazon.com.tr
Bu mu?
Teşekkür ederim sipariş ediyorum.
Neyi kötü?Kötü klavye.
Hocam sakın kötü bir klavye.
Cherry switch mı kaldı hocam artık çok daha iyi alternatifler var. 2k fiyatını hak edecek bir klavye değil.Neyi kötü?
Cherry switch mı kaldı hocam artık çok daha iyi alternatifler var. 2K fiyatını hak edecek bir klavye değil.
Klavye hot-swap değil zaten switch sorunu olduktan sonra garantisi varsa en az 2 hafta beklersin yoksa çöpe at geç.Normalde fiyatı 3K ama indirimli fiyatını hak ediyor bence switchden başka sorunu görmedim. Hiçbir kronik sorunu veya bozulma hiçbir yerde görmedim.
Klavye hot-swap değil zaten switch sorunu olduktan sonra çöpe at geç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.