S scatmann Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #1 2K ya kadar kumaş pedli mikrofonu güzel olan sorunu olmayan bir kulaklık önerir misiniz? Kablolu kablosuz fark etmez ama kablosuz olursa fena olmaz. Mikrofonu da güzel olsun.
2K ya kadar kumaş pedli mikrofonu güzel olan sorunu olmayan bir kulaklık önerir misiniz? Kablolu kablosuz fark etmez ama kablosuz olursa fena olmaz. Mikrofonu da güzel olsun.
MAYNR Megapat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 483 Çözümler 3 20 Ekim 2024 #2 SS Nova 1 ya da Razer v2X tercih edebilirsin. İkisi arasından tasarımını sevdiğim için Nova 1 demek istiyorum.
SS Nova 1 ya da Razer v2X tercih edebilirsin. İkisi arasından tasarımını sevdiğim için Nova 1 demek istiyorum.
S scatmann Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #3 MAYNR dedi: SS Nova 1 ya da Razer v2X tercih edebilirsin. İkisi arasından tasarımını sevdiğim için Nova 1 demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onun sorunları var diye okumuştum ama forumda.
MAYNR dedi: SS Nova 1 ya da Razer v2X tercih edebilirsin. İkisi arasından tasarımını sevdiğim için Nova 1 demek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onun sorunları var diye okumuştum ama forumda.