LG daha iyi durdu gözümde çünkü 27 ekran IPS panel istiyorum. 60hz olması sorun yapar mı acaba onu düşündüm fps açısından.
İkiside IPS panel tek farkları biri 24" biri 27". 60 FPS'i geçebileceğini düşünmüyorum 4K'da.LG daha iyi durdu gözümde çünkü 27 ekran IPS panel istiyorum. 60hz olması sorun yapar mı acaba onu düşündüm fps açısından.
Önerir misiniz yani? GTX 1080 için uygun mudur 4K ve kullanmış birini biliyor musunuz?İkiside IPS panel tek farkları biri 24" biri 27". 60 FPS'i geçebileceğini düşünmüyorum 4K'da.
GTX 1080 4K için uygundur. RX 570 bile kullanan biliyorum. @Nazım PaşaÖnerir misiniz yani? GTX 1080 için uygun mudur 4K ve kullanmış birini biliyor musunuz?
Siz önerir misiniz LG'yi yoksa başka öneriniz var mı?Tek fark boyut değil. LG AH-IPS panel ve sahte 10 bit. VW PLS panel ve gerçek 8 bit.
Ben RX 570 ile XG2700 kullanıyorum.
Ben kullanıyorum, kesinlikle LG'yi öneririm.Önerir misiniz yani? GTX 1080 için uygun mudur 4K ve kullanmış birini biliyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.