1500-2500 TL arası tablet önerisi

eth

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2020
Mesajlar
3.354
Makaleler
2
Çözümler
9
Günlük işler için kullanmak istiyorum ders çalışma, video izleme gibi şeyler. Kalemi olmasını istiyorum, olursa çok güzel olur. Lütfen üstüne biraz daha ekle demeyin en fazla 2500 TL verebilirim.
 
Huawei olanda Google servisleri var mı, kullanılabiliyor mu?
Google servisleri yok ama biraz araştırmayla her şeyi kurarsınız. More apps özelliği ile Huawei Store'da olmayan uygulamaları kurarsınız. Üstüne Apkpure store kurup Google Play'de bile olmayan uygulamalara erişirsiniz. Bir de Kirin 810 gerçekden orta seviye için güçlü bir işlemci o yüzden ben herhalde oyun falan da için Huawei'yi alırdım. Ama ben uğraşamam kuracam kullanacam derseniz Tab S6 Lite'da dediğiniz işleri görür.
 
Google servisleri yok ama biraz araştırmayla her şeyi kurarsınız. More apps özelliği ile Huawei Store'da olmayan uygulamaları kurarsınız. Üstüne Apkpure store kurup Google Play'de bile olmayan uygulamalara erişirsiniz. Bir de Kirin 810 gerçekden orta seviye için güçlü bir işlemci o yüzden ben herhalde oyun falan da Huawei'yi alırdım. Ama ben uğraşamam kuracam kullanacam derseniz Tab S6 Lite'da dediğiniz işleri görür.
Tamam teşekkürler.
 

Geri
Yukarı