1500-2500 TL kulaklık önerisi

Bütçe
1500-2500

Yasar Ozturk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 1500-2500 TL arası bütçem var çok 2500TL'ye yaklaşmasa güzel olur. HyperX Razer SS Corsair Logitech gibi markaları önerirseniz güzel olur. İlk önceliğim kablosuz olmasını istiyorum, kablolu da olur. Önerileriniz bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba. 1500-2500 TL arası bütçem var çok 2500TL'ye yaklaşmasa güzel olur. HyperX Razer SS Corsair Logitech gibi markaları önerirseniz güzel olur. İlk önceliğim kablosuz olmasını istiyorum, kablolu da olur. Önerileriniz bekliyorum.
100 TL daha yükselt Razer Blackshark V2 X al.

Razer BlackShark V2 X al. Ben de kullanıyorum ve gayet memnunum. İçin rahat olsun.
Hocam memnun musunuz? Anakartınız nedir, menteşelerinin kırıldığı söyleniyor. Pedleri dışarıya çok ses geçiriyor mu?

Fifine markasınıda listene almayı tavsiye ederim, araştırıp, karşılaştırıp tercih et bence. Fifine H3 - H6 - H9 üçüde bütçene uygun kaliteli mikrofona sahip kulaklıklardır. Yabancı kişilerde deneme videoları bulunuyor.

Hocam jak girişli olanlarda ses kartı yok usb alman lazım ama o da çok pahalı. Bu fiyata kaçmaz bence ben aldım daha yeni.
O zaman usb yi yapıştırıyorum hocam teşekkürler

Fifine markasınıda listene almayı tavsiye ederim, araştırıp, karşılaştırıp tercih et bence. Fifine H3 - H6 - H9 üçüde bütçene uygun kaliteli mikrofona sahip kulaklıklardır. Yabancı kişilerde deneme videoları bulunuyor.
onada bi bakayım eyvallah hocam

Benim tercihim Cloud 3 oldu hocam, Fifine markasında mikrofonlar gayet kaliteli ancak bir kere alayım sağlayam alayım ve güvenilir bir şey olsun diye aklımdan geçirince Hyperx'in Cloud 3 modelinde son buldu düşüncem. Bütçeni artırabilirsen tercihin olsun.

İtopya'da %10 daha fazla indirim bulunmakta, Fifine almaya karar verdiysen oradan alabilirsin. 2485 TL'ye denk geliyor. Link aşağıda.
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Siyah RGB Gaming Kulaklik | ITOPYA

Bütün Fifine ürünlerinde var %10'luk bir indirim.

Geri
Yukarı