1500 Beygirlik Gerçek Canavar Özel Üretim Dodge Charger Sergilendi

Ali Utku

Centipat
Katılım
29 Ekim 2019
Mesajlar
40
Yer
Mersin/Tarsus
SpeedKore, ismini vermediği bir müşterisine özel olarak ürettiği Dodge Charger otomobilini SEMA Show'da sergiledi. Otomobil 1500 beygir gücüne sahip olmasının yanı sıra çift turboşarjla adeta bir canavar.
Bu hafta SEMA Show'da tanıtılan yeni Dodge Charger, 2019 Dodge Charger Pursuit polis aracına dayanıyor ancak ancak Charger Pursuit'in tüm motorlarından daha güçlüsüne sahip. SpeedKore, sedan Amerikan otomobilini tek başına geliştirdi ve şimdiye kadar yaptıklarını bir adım öteye taşıdı.

Dodge Charger'ın kalbinde 6.2 litrelik Hemi V8 motor yer alıyor. Ancak Speedkore, Hellcat veya Demon'daki gibi tek süperşarj kullanmak yerine çift turboşarj kullandı. Sonuç: 1,525 beygir gücüne sahip bir canavar ortaya çıktı. Motor yeterince güçlü olmasına rağmen, bu güç 4 tekere Hellraise Performance şanzımanla iletiliyor
 
Son düzenleyen: Moderatör:
B is For Build isimli kanalın yapımını başından sonuna kadar izlediğim LS swap manuel Huracan'ı bence SEMA'nın en iyisi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Zaten güçlü olan araçları güçlendirmişler hep SEMA'da. Geneli basık Ferrari, bodykit Supra vb. güzel ama pek de farklı olmayan şeylerdi.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı