Wilson Fisk
Kilopat
Daha fazla
Ustam önerdiğin kasanın üzerinde fan yok, soğutma için yeterli değil.MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 100R ITOPYA'da.www.itopya.com
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Bu güç kaynağını kullandınız mı uzun ömürlü müdür?MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MAG FORGE 100R ITOPYA'da.www.itopya.com
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
2 adet 8gb rami toplamda 508TL'ye satın aldım ustam.RAM 508 TL çok pahalı olmuş. 350 liraya şunu alabilirsin.
Adata XPG Gammix D30 AX4U300038G16A-SR30 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Kırmızı Gaming Ram - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com HyperX HX430C15FB3/8 8GB DDR4 3000MHz Ram (Bellek) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sistem konusunda ince eleyip sık dokumayı tercih ediyorum. Hazır sistemlerde ne verirlerse onu yemek zorunda bırakıyorlar o yüzden pek sıcak bakmıyorum. Ekran kartına falan bakıyorum da hiç güven vermiyor. Sistem seçerken nokta atışı yapmam lazım başka şansım yok. Ve uzun ömürlü olmalı.Hocam 6K'ya yakın bişey toplayacaksanız şu hazır sistemi öneririm.
Ekran kartını isteğe göre değiştirebilir aynı şekilde işlemciyide 3600 yapabilirsin. RAM'ı da düşürürsün mis gibi sistem olur.Teknobiyotik P2.5 AMD Ryzen 3 3300X 3.8GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 256GB M.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Evet. Bu kasanın incelemelerine bakmadım, üstte egzoz fanı yok ve bunu iyi değil diye biliyorum. Önyargılıda yaklaşmış olabilirim fakat uzun süredir araştırdığımdan bir çok kişinin önerisi üstte de egzoz fanı olmasıydı. Kişisel olarak sormadım, benim gibi daha önceden konu açmış kişilerin yorumlarına baktım.Soğutma için yeterli olmadığını kendi bakış açınıza göre mi söylediniz? Her yerde incelemesi var gayet iyi soğutma mekanizmasına sahip.
Durumu düzelteyim ben bu yorumu verdiğin linke göre yapmıştım orda da "temsili resimdir.üstte fan yoktur" türünde açıklama yapılmış. Ben bunu üstünde egzoz fan için boşluk bırakılmamıştır yani üstü tamamen kapalı diye algıladım. Çok özür dilerim yanlış anlamışım.Soğutma için yeterli olmadığını kendi bakış açınıza göre mi söylediniz? Her yerde incelemesi var gayet iyi soğutma mekanizmasına sahip.
RAM aldığınızı bilmiyordum tek adet RAM'ı 500 TL'ye bulduğunuzu sandım RAM önerisi yaptım. Kusura bakmayın. Biraz araştırayım belki ucuza 1660 S bulabilirim.Sistem konusunda ince eleyip sık dokumayı tercih ediyorum. Hazır sistemlerde ne verirlerse onu yemek zorunda bırakıyorlar o yüzden pek sıcak bakmıyorum. Ekran kartına falan bakıyorum da hiç güven vermiyor. Sistem seçerken nokta atışı yapmam lazım başka şansım yok. Ve uzun ömürlü olmalı.
Evet. Bu kasanın incelemelerine bakmadım, üstte egzoz fanı yok ve bunu iyi değil diye biliyorum. Önyargılıda yaklaşmış olabilirim fakat uzun süredir araştırdığımdan bir çok kişinin önerisi üstte de egzoz fanı olmasıydı. Kişisel olarak sormadım, benim gibi daha önceden konu açmış kişilerin yorumlarına baktım.
Durumu düzelteyim ben bu yorumu verdiğin linke göre yapmıştım orda da "temsili resimdir.üstte fan yoktur" türünde açıklama yapılmış. Ben bunu üstünde egzoz fan için boşluk bırakılmamıştır yani üstü tamamen kapalı diye algıladım. Çok özür dilerim yanlış anlamışım.