Selamlar arkadaşlar, 1500 TL'ye kadar bütçem var. 144 Hz curved monitör almak istiyorum
URL='https://www.epey.com/git/201744763/1/']23.6 Msı Optıx G24c4 Fhd Va 144hz 1ms Hdmı+dp Curved Gamıng Monıt - n11.com[/URL]
Bu monitör nasıldır? Bu fiyata daha iyisi var mı? Önerilerinizi bekliyorum.
MSI MAG241C olabilir, Vatan'da 1600 lira şu an bazen 1500 liraya düşebiliyor farklı sitelerde. Ben MSI MAG241CR kullanıyorum güzel bir monitör ben memnunum, tavsiye ettiğim modelle performans olarak aynılar, görüntü farklılıkları var sadece.
Öneri değil ancak önermemede bulunabilirim. "Viewsonic VX Series VX2458-C-mhd 23.6" almanı tavsiye etmem, alırsan da HDMI kablosu yerine display port alman gerekir HDMI kablosuyla çok saçma bir şekilde bios ekranının görüntüsünü getirmiyor
AOC C24G1 kullanıyorum ve memnunum. TN panelden geçtiğim için başlarda renkler bana çok patlıyor gibi geldi ama artık göz alıştı. Yeni nesil ASUS TUF ailesine de bakabilirsiniz hangisi daha uygunsa onu alın bence.
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!