Kanalınızda gordugum 1500 tl olan bılgısayar iyi midir?
Ben işlemciyle ekran kartını anlıyamadım. Subat ayında bılgısayar alıcam, o kadar butcem var.
Cevabınızı beklıyorum.
Ben sistemi baya bir araştırdım en sonunda sipariş ettim fakat ramleri 2x8gb ve kasanin bir üst modeli yâni black edition aldım. Yani butceniz 2.000 ise en faydali sistem budur.
Bilgisayarı ne amaçla Kullanacaksınız?
Oyun mu? Ofis mi?
oyun ise nasıl bir Grafik ayarlarda oynamak istediğinizi belirtin ve net bir bütçe verin lütfen.
Gta 5 far cry 4 battlefield gibi oyunları en düşük ayarda oynatır. Knight online lol dota gibi oyunları ise yüksek ayarlarda rahatça oynayabilirsiniz bütçeniz sınırlı ise uygun bi bilgisayar
Bu sistem çok daha fazla performans verecektir.
Tabi karar size kalmış.
Bir tarafta High ayarlarda 60-70 fps diğer tarafta normal ayarlarda(ki ben buna low diyorum çünkü GTA 5 te normal en düşük ayar oluyor.) 30-40 fps veriyor aynı fiyata.
Evet katılıyorum lakin GTA V gibi bir oyun ve bir çok oyun yüklendiğinde yer sıkıntısı olabileceğinden öyle düşünmüştüm . Aralarında okadar büyük bir fiyat farkı olacağını sanmıyorum. en fazla bütçeyi 50 TL zorlar. SSD sonra ihtiyaç olursa takılabilir buda bir çözüm iyi forumlar