1500 TL A10-7870K Sistem İyi mi?

gorkem688

Hectopat
Daha fazla  
Kanalınızda gordugum 1500 tl olan bılgısayar iyi midir?
Ben işlemciyle ekran kartını anlıyamadım. Subat ayında bılgısayar alıcam, o kadar butcem var.
Cevabınızı beklıyorum.

Ben sistemi baya bir araştırdım en sonunda sipariş ettim fakat ramleri 2x8gb ve kasanin bir üst modeli yâni black edition aldım. Yani butceniz 2.000 ise en faydali sistem budur.

Bilgisayarı ne amaçla Kullanacaksınız?
Oyun mu? Ofis mi?
oyun ise nasıl bir Grafik ayarlarda oynamak istediğinizi belirtin ve net bir bütçe verin lütfen.

Gta 5 far cry 4 battlefield gibi oyunları en düşük ayarda oynatır. Knight online lol dota gibi oyunları ise yüksek ayarlarda rahatça oynayabilirsiniz bütçeniz sınırlı ise uygun bi bilgisayar

Ekran Alıntısı.JPG

Bu sistem çok daha fazla performans verecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabi karar size kalmış.
Bir tarafta High ayarlarda 60-70 fps diğer tarafta normal ayarlarda(ki ben buna low diyorum çünkü GTA 5 te normal en düşük ayar oluyor.) 30-40 fps veriyor aynı fiyata.

Son düzenleme:
Haklısın ama bende bütçeyi çok aşmak istemedim. İleride SSD takviyesiyle sistemi daha da güçlendirebilir.

Evet katılıyorum lakin GTA V gibi bir oyun ve bir çok oyun yüklendiğinde yer sıkıntısı olabileceğinden öyle düşünmüştüm . Aralarında okadar büyük bir fiyat farkı olacağını sanmıyorum. en fazla bütçeyi 50 TL zorlar. SSD sonra ihtiyaç olursa takılabilir buda bir çözüm iyi forumlar :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı