N nowe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.982 Çözümler 2 6 Şubat 2024 #11 Berkay.Said dedi: Evet hocam ben de bakmıştım bu modele yazılımdan dolayı klavyenin kapanıp açılmadığını falan söylemişlerdi beni korkuttu açıkçası. Genişletmek için tıkla... Yazılım tarafı senin için önemli değilse tercih edilebilir. Mekanik klavye önerebilirim ama çoğu Türkçe q değiller. Bütçeyi yükseltebilirseniz şayet rog Strix terci edilebilir ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez Ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye - Laptop.Com.TR ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Scope RX Scope RX FPS oyuncuları için ROG Strix Scope www.laptop.com.tr Tkl hotswap klavye Brown switch olarak da bütçene uygun olabilir Amazon.com.tr
Berkay.Said dedi: Evet hocam ben de bakmıştım bu modele yazılımdan dolayı klavyenin kapanıp açılmadığını falan söylemişlerdi beni korkuttu açıkçası. Genişletmek için tıkla... Yazılım tarafı senin için önemli değilse tercih edilebilir. Mekanik klavye önerebilirim ama çoğu Türkçe q değiller. Bütçeyi yükseltebilirseniz şayet rog Strix terci edilebilir ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez Ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye - Laptop.Com.TR ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Scope RX Scope RX FPS oyuncuları için ROG Strix Scope www.laptop.com.tr Tkl hotswap klavye Brown switch olarak da bütçene uygun olabilir Amazon.com.tr