Emir can Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 92 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #1 1500 tl yi geçmeyecek , çok abartı oyunlar yerine ; League of Legends Dota 2 Gibi oyunları bana akıcı şekilde oynatabilecek bir dizüstü bilgisayar istiyorum . Tavsiyeleriniz nelerdir ?
1500 tl yi geçmeyecek , çok abartı oyunlar yerine ; League of Legends Dota 2 Gibi oyunları bana akıcı şekilde oynatabilecek bir dizüstü bilgisayar istiyorum . Tavsiyeleriniz nelerdir ?
bedirhan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.121 Makaleler 7 Yer İstanbul-Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2014 #2 Alırken dikkat edeceğin konu ekran kartının Gt740m ve daha iyi modellerden biri olabilmesi. Lenovo z510 ideal bir seçim olabilir, indirimlerdeyken yakalamaya çalış. Lenovo Ideapad Z510 59 413191 Dizüstü Bilgisayar modelleri en ucuz kampanyalı fiyatlar ile Z510 serisi Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2014
Alırken dikkat edeceğin konu ekran kartının Gt740m ve daha iyi modellerden biri olabilmesi. Lenovo z510 ideal bir seçim olabilir, indirimlerdeyken yakalamaya çalış. Lenovo Ideapad Z510 59 413191 Dizüstü Bilgisayar modelleri en ucuz kampanyalı fiyatlar ile Z510 serisi
Berk Kırçu Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 183 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2014 #3 Kendim şu modelini kullanıyorum: Dell Inspiron 7537 S51W81C Notebook multimedia serisi dizüstü laptop modelleri pcdepo.com'da indirimli fiyatlar - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar . Bu bütçeyle ise en iyi seçim oyun için bu olur: Dell Inspiron 7537 S21F65C Laptop Multimedia Serisi dizüstü Bilgisayar Modeli Pcdepo.com ' da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar .
Kendim şu modelini kullanıyorum: Dell Inspiron 7537 S51W81C Notebook multimedia serisi dizüstü laptop modelleri pcdepo.com'da indirimli fiyatlar - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar . Bu bütçeyle ise en iyi seçim oyun için bu olur: Dell Inspiron 7537 S21F65C Laptop Multimedia Serisi dizüstü Bilgisayar Modeli Pcdepo.com ' da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar .