1500 TL civarı cep telefonu tavsiyesi

Dr☼aM

Kilopat
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
96
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,

1500 TL civarı bir telefon almak istiyorum ve sizin önerilerinizi almak istiyorum.

Lütfen telefonu kullanan deneyim sahibi olmuş kişiler cevaplasın ve önerdiği telefonu neden önerdiğini açıklarsa sevinirim.

İyi forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İthalatçı firma garantisi altındaki LG G4 cihazına bir göz atmanızı tavsiye ederim. G4 günümüz şartlarında oldukça iyi bir cihaz. Gerek tasarımıyla gerekse donanımıyla.
 
Paralel ithalat telefon sakın almayın. Güven olmaz öyle telefonlara. Temizinden bir G3 yada G4 alabilirsiniz. Sizi yarı yolda bırakmazlar :).
 
kliksa'dan daha önce kendim lg g2 aldım hiç bir sorun olmadı. Hatta ekranda pembeleşme sorunu vardı kronik lg türkiye garanti servisinde yaptırdım. Türkiye garantili cihazla aynı parayı vererek tamir ettirdim hemde 6 ay ekran garantisi verdiler.
LG H815 G4 32 GB Kahverengi Deri Akıllı Telefon
 
Bence note 3 sen ne düşünürsün bilmem ancak s pen benim çok işime yarıyo büyük ekran desen oda çok iyi performans konusundada mükemmel ben şuan note 3 kullanıyorum eğer benim gibi düşünüyosan note 3 derim
 
Paral İthalat cihazları tavsiye etmiyorum, fiyatınıza uygun en iyi cihaz SONY Xperia Z2 ve Z3 Compact. Benim tavsiyem Z2. Hem dayanıklı pil performansıyla, hem de oyun performansıyla sizi yarı yolda bırakmaz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı