1500 TL civarına kablosuz gamepad önerisi

Bütçe
1500 TL, bütçeyi mümkünse çok da artırmak istemiyorum.
Nova Lite kullanan bir arkadaşım sürekli bağlantı sorunları yaşadığını, kopup durduğunu söylüyordu. Üstüne sen önerdin, tam olarak listeden çıkardım diyebilirim.
Tanıdığım 3 kişide ve ben de bir süre olmak kaydıyla 4 kişi kullandık. Herhangi bir sorun olmamıştı.

Secuzi'yi alacağım o zaman, teşekkürler. Rengi kötü falan ama ne yapalım, Machenike G1 Pro kadar da değil en azından.
Rengine alışırsan bu fiyat bandında en mantıklı seçenek. Başka çare yok gibi. Kötü bir gamepad değil bu arada. Hayırlı olsun.

Eliniz yatkınsa boyayabilirsiniz. Bir arkadaşım kendi tasarlamıştı; çok başarılı olamamıştı ama yine de şık duruyordu.
Bu tür elişi aktivitelerinde iyice batırırım, hiç riske girmeyeyim en iyisi, bu şekilde kullanırım

Gamepad modellerinde fiyat farkını ne oluşturuyor? TP-Link UH720 ile mouse lag sorununu çözemezsem ben de alayım senin alacağın modeli. @FehmiDogru.js

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…