1500 TL Claw Grip Mouse Önerisi

Bütçe
1500

luxruffy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Uzun yıllardır kullandığım emektar Logitech G300s faremi artık değiştirme kararı aldım. Emektar gibi küçük ve Claw grip kullanabileceğim mümkünse kablosuz ama kablolu olursa şu çok iyi olur dediğiniz önerileri alabilirim.

Şimdiden teşekkürler.

2000-TL bandına çıksak daha farklı model önerebilir misiniz?

R1 Pro al bence swarcow YouTube kanalında incelemesi var mcu su falan daha iyi düz r1'e göre, ideal bir mouse. Veya Darmoshark M3S Pro bakabilirsin shape olarak biraz farklı özellikleri aynı sanırım. Şarjı daha uzun gider büyük ihtimalle 500 mAh bataryası, tercihine göre bakarsın.

R1 Pro al bence swarcow YouTube kanalında incelemesi var mcu su falan daha iyi düz r1'e göre, ideal bir mouse. Veya Darmoshark M3S Pro bakabilirsin shape olarak biraz farklı özellikleri aynı sanırım. Şarjı daha uzun gider büyük ihtimalle 500 mAh bataryası, tercihine göre bakarsın.

R1 stok bulamadığım için ulugames canlı desteğe stok sordum. Onun yerine bu mouse önerdiler. Bir bakabilir misin?

MADLIONS MAD G Lightweight Wireless Mouse

@Shinsoo üstat seninde yorumunu alırım mümkünse...

R1 stok bulamadığım için ulugames canlı desteğe stok sordum. Onun yerine bu mouse önerdiler. Bir bakabilir misin?

MADLIONS MAD G Lightweight Wireless Mouse

@Shinsoo üstat seninde yorumunu alırım mümkünse...

Teknik özellik olarak üzmez fakat malzeme kalitesi oldukça vasat. R1 gibi modeller bunun yanında taş gibi kalır, uzun kullanımda ileride qc sorunları ortaya çıkar. Claw tutuyorsan https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...u-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,801855092.html bu modelin stokunu bekle. 8000 Hz değil ama 1300 TL'ye alabileceğin en iyi modeldir üstelik nordic 52833 ile geliyor. Attığın modelde nordic 5340 mevcut zaten 8000 Hz kullansan bile takılma veya kopma gibi problemlerle karşılaşman olası.

Teknik özellik olarak üzmez fakat malzeme kalitesi oldukça vasat. R1 gibi modeller bunun yanında taş gibi kalır, uzun kullanımda ileride qc sorunları ortaya çıkar. Claw tutuyorsan https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...u-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,801855092.html bu modelin stokunu bekle. 8000 Hz değil ama 1300 TL'ye alabileceğin en iyi modeldir üstelik nordic 52833 ile geliyor. Attığın modelde nordic 5340 mevcut zaten 8000 Hz kullansan bile takılma veya kopma gibi problemlerle karşılaşman olası.

Stoğu gelmez gibi :( üretimi kalkmış diye okudum.

Stoğu gelmez gibi :( üretimi kalkmış diye okudum.
Stoğu globalde var da Türkiye'de yok. Sanırım üretimi kalkmadı, Türkiye'de stoğu bitti. Mevcut olanları da forumda el birliğiyle önerdik zaten. Stok gelir ama ne zaman gelir bilmiyorum. Eğer çok acelesi yoksa VXE R1'in ve Rapoo'nun stoklara girmesini beklesin hangisi daha önce stoklara gelirse de onu alsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı