1500 TL CPU soğutucu önerisi

Arkadaşlar tekrardan merhaba işlemci geldi soğutucu daha gelmedi. Ben stok fanını takıp kullansam yarın da soğutucu gelince değiştirirsem bir problem olur mu? Bir de sanırım stok fanı termal macunla geliyor, ekstra termal macun sürmeyeceğim, değil mi?

Arkadaşlar tekrardan merhaba işlemci geldi soğutucu daha gelmedi. Ben stok fanını takıp kullansam yarın da soğutucu gelince değiştirirsem bir problem olur mu? Bir de sanırım stok fanı termal macunla geliyor, ekstra termal macun sürmeyeceğim, değil mi?
Stok fan da çıkıyor macun.
Alacağın soğutucuda ayrı bir termal macun var ve onu rakmak için eskisini silmen gerekicek.
Kullanabilirsin ama ekstra zahmet olur.

Stok fan termal macunla geliyor evet ama alacağın fanda öyle olmayabilir araştırmanı tavsiye ederim.

SE 214 XTdeki çok kaliteli bir şey değil ancak sorun çıkmaz.
Alabiliyorsan MX4 daha iyi olur arada macun yenilersin hem.

Technopat'taki konularda Maxtor CTG8'nin daha iyi olduğu görülüyor. MX4 alacaktım fakat Maxtor aldım.

Soğutucu değişimi düzgün yapıldığı sürece sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı