1500 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
1500

murat Ozkan54

Femtopat
Daha fazla  
Günümüz gereği güncel oyun çok oynamıyorum, Valorant, CS crafrise oynuyorum.
Gigabyte Z68P-DS3 Intel Z68 LGA1155 DDR3 2133MHz ATX anakart.
Anakrtım mevcut 8x2 RAM var.
Amdredon HD68000 var ama çöküyor bozuk.
Intel Core i5 3 nesil 3Ç9 GHz işlemcisi VA.
Buna ekran kartı arıyorum ne önerirsiniz sıfır veya 2.el rahat bir şekilde belirtiğim oyunları oynatsa yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günümüz gereği güncel oyun çok oynamıyorum, Valorant, CS crafrise oynuyorum.
Gigabyte Z68P-DS3 Intel Z68 LGA1155 DDR3 2133MHz ATX anakart.
Anakrtım mevcut 8x2 RAM var.
Amdredon HD68000 var ama çöküyor bozuk.
Intel Core i5 3 nesil 3Ç9 GHz işlemcisi VA.
Buna ekran kartı arıyorum ne önerirsiniz sıfır veya 2.el rahat bir şekilde belirtiğim oyunları oynatsa yeter.

Bu olabilir. RX580 8 GB, daha önce içi açılmamış güvenlik etiketi duruyor ve furmark testleri de var. En iyi ve en performanslı tercih bu olur. PSUn kaç w?

1050 Ti gibi fiyat performansı berbat olan bir karta para vermekten çok daha iyidir hocam RX kullanmak. RX580 1060 6 GB muadili yer yer geçtiği dahi oluyor ayrıca VRAM'i çok yüksek. Attığım kart daha önce açılmamış bile.

Ben olsam 1050 Ti tercih ederdim ki zaten attığım linkte garantisi devam eden ve açılmamış bir kart.

1050 ti gibi fiyat performansı berbat olan bir karta para vermekten çok daha iyidir hocam rx kullanmak. RX580 1060 6 gb muadili yer yer geçtiği dahi oluyor ayrıca Vrami çok yüksek. Attığım kart daha önce açılmamış bile.
Cahillikten soruyorum kusura bakmayın.
Bu ekran kartlarının içinde macun oluyormuş, şimdi bu macun eskidiyse ki illa eskimiştir 2. Elde, çok bir sıkıntı yaratır mı yenilemezsek?

Cahillikten soruyorum kusura bakmayın.
Bu ekran kartlarının içinde macun oluyormuş, şimdi bu macun eskidiyse ki illa eskimiştir 2. Elde, çok bir sıkıntı yaratır mı yenilemezsek?
Yenilemenizi tavsiye ederim ama attığım kartın furmark ısı değerleri çok iyi dolayısıyla bir süre daha yenilemeden kullanabilirsiniz. Burada ''Açılmamış'' kart atmamın nedeni Miningde kullanılma ihtimalini küçültmek + tamir olmadığından emin olmak. Bu kartın tamirsiz olduğundan emin olabiliriz bu şekilde. Ayrıca Mining kartları sürekli açılıp temizlendiği için burada mining ithimalinin çok düşük olduğunu, ve eğer mining için kullanıldıysa da çok kısa bir süre kullanıldığını anlayabiliriz.

Yenilemenizi tavsiye ederim ama attığım kartın furmark ısı değerleri çok iyi dolayısıyla bir süre daha yenilemeden kullanabilirsiniz. Burada ''Açılmamış'' kart atmamın nedeni Miningde kullanılma ihtimalini küçültmek + tamir olmadığından emin olmak. Bu kartın tamirsiz olduğundan emin olabiliriz bu şekilde. Ayrıca Mining kartları sürekli açılıp temizlendiği için burada mining ithimalinin çok düşük olduğunu, ve eğer mining için kullanıldıysa da çok kısa bir süre kullanıldığını anlayabiliriz.
Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı