1500 TL Elektro Gitar ve Amfi tavsiyesi

team4sed

Kilopat
Katılım
18 Mayıs 2014
Mesajlar
768
Makaleler
6
Çözümler
1
Yer
Dünya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar.
Son 1 yıldır Black, Thrash ve benzeri Metal türlerini dinlemeye başladım ve gerçekten çok severek dinliyorum. Youtube'de sürekli Gitar ve drum cover videolarını izliyorum. Bende Elektro Gitar çalmaya karar verdim. Max 1.500 TL civarı amfi ve elektro gitar tavsiyelerinizi bekliyorum.

Elektro Gitar olarak bu 2 model baya hoşuma gidiyor. Sizce nasıldır?
Bc Rich Warlock One - Elektro Gitar Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Jackson Js11 Dinky 2-Point Tremolo Rw Gloss Black Fiyatı
Muzik_9899193.jpg
Muzik_11507238.jpg

Amfi olarak da aklımda bu var.
Boston GA15R Elektro Gitar Amfisi Fiyatı - Taksit Seçenekleri
 
Amfi alma bence yani bende şuan hem Ibanezin 15 Wattlık amfisi hem Boss Me 70 Prossesor var fakat ikisindende vaz geçip bugun "Steinberg UR44" model ses kartını alıp ( Ciddi anlamda diyorum senin gitar almakla kullandığın bütçeyle nerdeyse aynı fiyata aldım) Cubase ve Guitar rig üzerinden efektler kullanıcam. Eğer evindeki ses sistemine güveniyorsan 200 TL Bir ses kartı ve Ibanez başlangıç modelleri yeterli olacaktır attığın gitarlar uç model gitar markaları doğrusunu sçylemem gerekirse gitarı gitar yapan manyetikleridir. Şimdilik sağlam bir kasalı gitar al sonradan manyetikleri yükseltip (EMG Pickup Atarsın mesala) daha iyi sonuçlar alırsın çünkü böyle uç markaların uçuz gitarları genelde döküntü oluyor.

12 Yıllık Elektro Gitar Tecrübemle bunları söyleyebilirim.

clear1x1.gif
[TBODY] [/TBODY]
 
Arkadaşın dediği gibi yaparsan daha profesyonel bir başlangıç yapmış olursun. İyi bir gitar yakalamak istiyorsan biraz ikinci el sitelerini takip edip bir heves alınıp çalınmamış çok fazla gitara rastlayabilirsin. Bu işin ucundan tutucam gerçekten istekle çalışıcam diyorsan. @sgnmr anlatmış zaten.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı