Yaklaşık 4 yıldır "Logitech MK240 Kablosuz" klavye mouse setini kullanıyorum ancak artık hem klavye hem de mouse bazen 5-10 saniye kadar takılıyor ve sorun çıkartıyor. Bu sebeple yeni bir klavye bir de mouse arayışına girdim. Bütçem düşük olduğu için bildiğiniz F/P ürünler varsa onları önermenizi rica ediyorum. Hem uzun yazılar yazan hem de arada sırada MOBA oyunlar oynayan birisiyim. RGB olsun gibi bir derdim yok olmasa da olur. Klavye Switch'i konusunda şimdiye kadar kullandığım hiçbir klavye Switch'li değildi o sebeple pek yorum yapamıyorum ama sesi ve tuşa basma hissiyatını sevdiğim için tercihen mavi switch istiyorum olmazsa olmazım değil. Klavye de mouse da kablolu olabilir ancak kasam monitörden biraz uzak o yüzden cihazların kablolarının uzunluğu kısa olmasa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.
Yaklaşık 4 yıldır "Logitech MK240 kablosuz" klavye mouse setini kullanıyorum ancak artık hem klavye hem de mouse bazen 5-10 saniye kadar takılıyor ve sorun çıkartıyor. Bu sebeple yeni bir klavye bir de mouse arayışına girdim. Bütçem düşük olduğu için bildiğiniz F/P ürünler varsa onları önermenizi rica ediyorum. Hem uzun yazılar yazan hem de arada sırada MOBA oyunlar oynayan birisiyim. RGB olsun gibi bir derdim yok olmasa da olur. Klavye Switch'i konusunda şimdiye kadar kullandığım hiçbir klavye Switch'li değildi o sebeple pek yorum yapamıyorum ama sesi ve tuşa basma hissiyatını sevdiğim için tercihen mavi switch istiyorum olmazsa olmazım değil. Klavye de mouse da kablolu olabilir ancak kasam monitörden biraz uzak o yüzden cihazların kablolarının uzunluğu kısa olmasa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.