1500 TL i5 4690K Sistem için Ekran Kartı Önerisi

REYKEY

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Sahip olduğum sistemden bahsedeyim önce.
  • MSI Z97 Gaming 5 Anakart
  • i5 4690k İşlemci
  • 8 GB RAM
  • MSI GTX 760 TF 4 GB Ekran Kartı (Sadece görüntü alabiliyorum)

Bahsettiğim sistemdeki ekran kartım bozuldu arkadaşlar. Driverları yüklenmiyor artık. Yani yükleniyor ama driver yüklenmedi olarak görünüyor, ne yaptıysam sorunu çözemedim. Sadece ekrana görüntü iletmeye yarıyor şu an. Performansını kullanamıyorum. Yeni ekran kartı almak istiyorum. Bütçem 1500 TL civarı. Oynadığım oyunlar;
  • PUBG
  • CS
  • Rainbow 6
  • LOL
  • GTA V
Ekran kartı tavsiyesine ihtiyacım var. Şu aralar indirimde gördüğüm aşağıdaki ekran kartı hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.
Asus Phoenix GeForce GTX1060 6G 6GB 192Bit GDDR5 Ekran Kartı

Alınabilir bir kart fakat ben bunu tavsiye ederim:
Sapphire Pulse AmdRadeon RX 580 8G OC 256 Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı

100TL daha fazla ama çift fanlı ve 2GB ekstra VRAM'i var. Soğutması da başarılı. RX 580'nin GTX 1060'a göre avantajlı olduğu başka durumlar da var. Muhtemelen başka sitelerde 1500TL'ye rahat bulursunuz. Ben direkt ilk geleni koyuyorum buraya.

Hocam gtx770 aynı sıkıntı bende de olmaya başladı driver sıkıntısı aygıt yöneticisinde durduruldu falan yazıyor sadece görüntü alabiliyorum ama kare kare renkler kayık bazı yerlerde sizde de böyle mi sıkıntı ben de kart alacağım bu yüzden ama başka bi problem olmasın

Hocam gtx770 aynı sıkıntı bende de olmaya başladı driver sıkıntısı aygıt yöneticisinde durduruldu falan yazıyor sadece görüntü alabiliyorum ama kare kare renkler kayık bazı yerlerde sizde de böyle mi sıkıntı ben de kart alacağım bu yüzden ama başka bi problem olmasın
Bendeki sıkıntı öyle değildi. Oyun oynarken birden kapandı bilgisayar. Daha sonra driver yüklü görünmüyordu. Çok araştırdım ama bir sonuç elde edemedim. Tertemiz ekran kartı gitti öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
1500 olarak bütçe belirtmiş,
şimdi performansa bakarsan, bununda bir tık üstünü al deriz bu böyle gider,
o yüzden bütçesini aşmayacak bir kart enerdim.

Yani 1500 lira bütçenin 100 lira üstüne çıkabileceğini düşündüğüm için ben de bu kartı önerdim. Çünkü iki kart arasında bariz fark var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı