1500 TL i5 4690K Sistem için Ekran Kartı Önerisi

Bendeki sıkıntı öyle değildi. Oyun oynarken birden kapandı bilgisayar. Daha sonra driver yüklü görünmüyordu. Çok araştırdım ama bir sonuç elde edemedim. Tertemiz ekran kartı gitti öyle.

Code 43 mü yazıyor aygıt yöneticinde, ben de aynı dondu oyunda işte sonra driver sıkıntısı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyosam code 43 yazıyordu evet. Format attım driverları silip tekrar yüklemeye çalıştım ama olmuyor. Yükleme sıradında ekran gidiyor. Tamir için bilgisayarcıya vereceğim ama bi sonuç çıkacağını düşünmüyorum.

Yanlış hatırlamıyosam code 43 yazıyordu evet. Format attım driverları silip tekrar yüklemeye çalıştım ama olmuyor. Yükleme sıradında ekran gidiyor. Tamir için bilgisayarcıya vereceğim ama bi sonuç çıkacağını düşünmüyorum.
Ben de aynı DDU ile falan sildim eski drivera geçtim düzelmedi, yeni kart siparişi verdim ama bi yandan da diyorum acaba kart sağlam mı diye çünkü görüntü veriyor, fan dönüyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı