1500 TL i7 4790 Sistemi Yükseltme

Casper almayın, "almayıııın"!
Keşke hazır kasa almak yerine toplama kasa yapabilseydim ama bazı ekonomik nedenlerden (Vatan Bilgisayar' ın parayı kredi kartından 1 kerede çekmesi) dolayı yapamadım :(

Ayrıca herkese önerileri için teşekkür ederim. Hala kafam karışık durumda ama 2 haftaya planladığım yükseltmeyi yapacağımı düşünüyorum...

Ben bunları al derim biraz bütçeyi aşıp SSD almanı da tavsiye ederim. Klavye ve mouse olarak bence para biriktir mekanik klavye ve daha iyi bir mouse al derim. Mouse daha iyi bir şey almanı öneririm ama illa alacaksan G300S yerine Bloody T7 tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 130391
Tavsiyeniz için teşekkürler. Ayrıca ekran görüntüsünü hangi siteden aldığınızı öğrenebilir miyim? (Özel mesaj göndermek üyelere kapalıymış.)

Online Alışverişin Güvenli Adresi | WebdenAl.com
Bu siteden topladım. Güvenilir bir sitedir. Birkaç kez elektronik eşya aldım sorun yaşamadım pek.
Teşekkürler. Bir şey merak ediyorum da: Yerel bilgisayarcılardan bazıları toptancılardan, parçaları (sıfır) olarak normal sitelerden az da olsa daha ucuza getirebiliyorlar diye biliyorum. Sizce bir bilgisayarcıya götürsem parçalar (kısmen de olsa) daha ucuza gelmez mi? Gerçi montaj ücretiyle o fiyat gene artar ama...

Herkese önerileri için teşekkür ederim. Sizin önerilerinizi de göze alarak bir bilgisayarcıya sistemimi güncelleştirteceğim. Tahmini olarak 2 hafta içinde yeni "kasa" ma kavuşabilirim umarım. Konu kilitlenebilir. (y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı