1500 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1500
Razer 82 gr ve sensör konumu çok kötü hocam alınmaz. Ajazz AJ159 otoya ben de bakıyorum bir arkadaşım 700TL civarına aldı da şu an fiyatı 1100 TL nasıl yaptı bilmiyorum.
Reklam bulman gerekli ben önceden yaptığım halde zorlandım biraz. Bana sürekli reklam olarak çıkıyor ama başkasına o linki attığım zaman olmuyor direkt reklama tıklamak gerekiyor yani.

Razer 82 gr ve sensör konumu çok kötü hocam alınmaz. Ajazz AJ159 otoya ben de bakıyorum bir arkadaşım 700TL civarına aldı da şu an fiyatı 1100 TL nasıl yaptı bilmiyorum.

Hocam o 80 gram yetişkin bir erkekte fark yaratıyorsa ciddi manada sıkıntıları vardır bence. Sensör konumu da bana normal geldi, istediğin yere çevirdiğin zaman dönüyorsa sensör tepede olsa bence sorun olmaz.

Reklam bulman gerekli ben önceden yaptığım halde zorlandım biraz. Bana sürekli reklam olarak çıkıyor ama başkasına o linki attığım zaman olmuyor direkt reklama tıklamak gerekiyor yani.

Hocam o 80 gram yetişkin bir erkekte fark yaratıyorsa ciddi manada sıkıntıları vardır bence. Sensör konumu da bana normal geldi, istediğin yere çevirdiğin zaman dönüyorsa sensör tepede olsa bence sorun olmaz.

Şu an kullandığım çöp mouse 165 gram hocam yani bir erkekte fark yaratmaması lazım üstelik ben daha 16 yaşıında genç biriyim yetişkin biri için 80 gram hiç sorun olacağını zannetmiyorum.

Şu an kullandığım çöp mouse 165 gram hocam yani bir erkekte fark yaratmaması lazım üstelik ben daha 16 yaşıında genç biriyim yetişkin biri için 80 gram hiç sorun olacağını zannetmiyorum.

Benim elim uzun, 60 gramlık bu Ajazz elimde kayboluyor resmen haha. Bu Razer kemikli olduğu için hoşuma gidiyor biraz, fiyatı da bilindik bir markaya göre diğerlerinden ucuz geldi. Bazı eksikleri var doğru lakin halihazırda iş görecek bir şeye benziyor. En azından 2K değişik bir fareye vermek varken kendi ar-gesi olan bir mouse almak bana daha mantıklı geliyor. Bu Ajazz da 700 TL diye kaptım yoksa almayı düşünmüyordum. İşimi görüyor ama yalan yok.

Mouse ağırlığı ile erkekliğin ne alakası var hocam? 200kg Bench atsan bile ağır mouse kullanmak istemeyebilirsin. Pro'ların çoğu 50 gr altında mouse kullanıyor. Ne kadar hafifse o kadar eline bağlı hisettirir. Beast X gibi çoğu premium markanın en büyük hedefi üst kısımda boşluklar bırakarak ağırlığı azaltmak zaten? Bu forumda aklı selim insan sayısı gittikçe azalıyor her gün başka bir yoruma şok oluyorum.

Mouse ağırlığı ile erkekliğin ne alakası var hocam? 200kg Bench atsan bile ağır mouse kullanmak istemeyebilirsin. Pro'ların çoğu 50 gr altında mouse kullanıyor. Ne kadar hafifse o kadar eline bağlı hisettirir. Beast X gibi çoğu premium markanın en büyük hedefi üst kısımda boşluklar bırakarak ağırlığı azaltmak zaten? Bu forumda aklı selim insan sayısı gittikçe azalıyor her gün başka bir yoruma şok oluyorum.
Anlıyorum, aklı selim insan. Bende senin aksine her gün oynamasına %0.001 etki edecek şeyleri bu kadar savunan elemanları görünce şaşırmıyorum. Birileri boş şeylerin peşinden koşacak ki bu piyasa yürüsün.

Anlıyorum, aklı selim insan. Bende senin aksine her gün oynamasına %0.001 etki edecek şeyleri bu kadar savunan elemanları görünce şaşırmıyorum. Birileri boş şeylerin peşinden koşacak ki bu piyasa yürüsün.

Herhangi bir rekabetçi oyunda ortalama bir eloda bulunan her türlü oyuncu 38 gr mouse ile 80 gr mouse arasındaki farkı anlayabilir. İsterse Prime ronnie olsun yetişkin erkekten kastın ne bilmiyorum ama :D 15 kg mouse al Curl at istersen ne dersin o işe? İyi güldürdün hocam sağ olasın. LoL veya Valorant'ta tahta 5 ligindeysen belki farkında olmayabilirsin mouse ağırlığının, mouse kullanmayı beceremiyorsun demektir zaten o durum.

Herhangi bir rekabetçi oyunda ortalama bir eloda bulunan her türlü oyuncu 38 gr mouse ile 80 gr mouse arasındaki farkı anlayabilir. İsterse Prime ronnie olsun yetişkin erkekten kastın ne bilmiyorum ama :D 15 kg mouse al curl at istersen ne dersin o işe? İyi güldürdün hocam sağ olasın. LoL veya Valorant'ta tahta 5 ligindeysen belki farkında olmayabilirsin mouse ağırlığının, mouse kullanmayı beceremiyorsun demektir zaten o durum.

Sanırım hala olayı 50 gram vs 15kg sanıyorsun. Xanteresin kullandığı mouse 90 gram benim burada bahsi geçen farede 80 gram yani benim demek istediğim normal bir yetişkinin bunu oyun dışında hissetse de oyun içinde hissetmeyecek hatta fark bile etmeyecek olması.

Mouse yapan firmaların daha hafif üretmesinin tek amacı, zaten farede başka bir olayın kalmamasindan gerçekleşiyor. Sen şimdi eline ortalama bir mouse aldın, bu mouse zaten istediğin her şeyi yapıyor. Bir mouse firması olarak senin yapabileceğin DPI şişirmek ve 50 gram yerine 40 gram üretmek başka bir olayın kalmıyor.

İsterse 10 gram olsun, eline alınca fark edersin bu konuda zaten sorun yok bu fareyi elinde tasimiyorsun kullanırken masada kullandığın için oyun içinde bunu hissetmezsin bile.

Bence hala olayı farklı yere taşımaktan öteye gitmiyorsun, bir realiten yok üstte arkadaşta demiş şu an unuttum ama 100gramdan fazla mouse kullanıyorum diye.

Profesyonel oyuncuların neden hafif mouse kullandığına gelirsek, zaten şu an en iyi üretilen fareler hafif üretiliyor. Bu arkadaşların da bu fareleri alması kadar doğal bir şey yoktur.

Kısaca burada uzun uzun yazmaya değecek bir konuda yok aslında bunu senin idrak edebilmen gerekliydi, ben 28 yaşındayım 12 yaşımdan beri bir ton mouse gördüm bir tanesinin bile ağırlığı yüzünden olamaz çok ağır bu fareyi kullanamıyorum demedim diyen de görmedim. Dediğim gibi firmaların DPI'de olduğu gibi başka bir olayları olmadığı için buna yönelmesinden kaynaklı, sende kendini bu şekilde teselli edebilirsin.

Hocam bunun yetişkinlik ile değil de zevkle alakası var, düşük veya yüksek sens oynamak ile alakası var. 30 gram ile 80 gram farkı hissedilir, fakat hissedilmese de benim gibi uzun süre düşük sens oyun oynuyorsan elin ağrır.

Hocam bunun yetişkinlik ile değil de zevkle alakası var, düşük veya yüksek sens oynamak ile alakası var. 30 gram ile 80 gram farkı hissedilir, fakat hissedilmese de benim gibi uzun süre düşük sens oyun oynuyorsan elin ağrır.

Haklisiniz hocam ama 80gram oyle fark yapacak bir şey olduğunu sanmiyorum mouse kalitesi ozellikleri vesaire daima daha onemli olmasi gerektigini dusunuyorum. Fakat dediğiniz gibi zevk meselesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı