1500 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1500
L7 Air varken alınmaz. sc800 direkt alınmaz zaten.

L7 Air varken sc680 de alınmaz.
@Smkplayer sana beğenmedim attım diye senin beğenmedim atman biraz saçma, bütçesinden aşağıda daha iyi ürünler var, sc800 zaten vasat bir mouse, yani anlayamadım gitti sizi.
Senin beğenmedin attığın için atmadım başkaları fikir sunduğu için onların beğenmemesine laf etmem ama siz konuyu başkalarının söylediklerini tekrar ederek girip bana laf ettiniz o yüzden tavrınız ukala gibi geldi bana o yüzden mesajınızı beğenmedim öyle bir insan değilseniz alınmayın ama bazıları öyle hem neden takıldın beğenmeme sadece fikrimi sundum sc 800 ü başkaları önerdiği için ekledim

Arkadaşlar Amazon'dan veya Trendyol'dan önerebilir misiniz rica etsem. Ben Azerbaycanlıyım attığınız sitelerden gönderilmiyor galiba buraya.

4/5 kişilik grup dostum, forumda başka öneri yapanlara disslike atıp geçiyorlar, bir kaynak da sunmuyorlar, ezbere "kronik sıkıntılı, scroll sorunlu, kötü mouse" deyip geçiyorlar. Çok önemseme yani 😂

Bunu söyleyen kişinin Razer önermesi daha da komedi cidden.

Senin beğenmedin attığın için atmadım başkaları fikir sunduğu için onların beğenmemesine laf etmem ama siz konuyu başkalarının söylediklerini tekrar ederek girip bana laf ettiniz o yüzden tavrınız ukala gibi geldi bana o yüzden mesajınızı beğenmedim öyle bir insan değilseniz alınmayın ama bazıları öyle hem neden takıldın beğenmeme sadece fikrimi sundum sc 800 ü başkaları önerdiği için ekledim

SC800'ü forumda önermiyoruz hiç, yapı kalitesi olarak vasat ve MCU tamamen belirsiz. SC680 daha mantıklı kalıyordu bu yüzden. L7 Air piyasaya sert girdi. Suan SC680 almanında mantığı yok bu yüzden.

4/5 kişilik grup dostum, forumda başka öneri yapanlara disslike atıp geçiyorlar, bir kaynak da sunmuyorlar, ezbere "Kronik sıkıntılı, scroll sorunlu, kötü mouse" diyip geçiyorlar. Çok önemseme yani 😂

Scroll sorunlarını sıralamamı istermisin Razer'in 😀. Optik encoder ekleyene kadar deli dolu sorun çekti Razer bu konuda. Milyon tane konu var sadece Reddit üzerinde. Razer'in kendi forumunu, diger forumlari vs hesaba katmıyorum bile.

SC800'ü forumda önermiyoruz hiç, yapı kalitesi olarak vasat ve MCU tamamen belirsiz. SC680 daha mantıklı kalıyordu bu yüzden. L7 Air piyasaya sert girdi. Suan SC680 almanında mantığı yok bu yüzden.

Scroll sorunlarını sıralamamı istermisin Razer'in 😀. Milyon tane konu var sadece Reddit üzerinde. Razer'in kendi forumunu, diger forumlari vs hesaba katmıyorum bile.
Tamamdır sıkıtnı yok benlik razer öneren reisde bir başkaymış 😅

4/5 kişilik grup dostum, forumda başka öneri yapanlara disslike atıp geçiyorlar, bir kaynak da sunmuyorlar, ezbere "Kronik sıkıntılı, scroll sorunlu, kötü mouse" deyip geçiyorlar. Çok önemseme yani, bir de çok önemli bir iş yaptıklarını zannediyorlar, adeta "yuvaları" haline getirmişler güzelim forumu diyebilirim. Hahahhahahahahah.

İnsanlara sırf bilindik diye kronik ürünleri aldırtmaya çalışan bir insansın, anlayamadım gitti seni, Razer, Logitech falan sponsorluk vermeyecek kanka haberin olsun. Başka öneri yapanlara değil, kötü ürünler atana beğenmedim atarım, fikrime karşı olduğu için değil, kaynak sunmaya gerek yok çünkü ürünün ne olduğu belli, Önerdiğin Razer ürünler encoder sorunlu, yani kronik ürün önermek maarifetse bu konuda en iyi sensin :D zaten ufak bir araştırmayla binlerce sorunu görebiliyorsun.

1500TL bütçem var. Kablosuz Gaming bir mouse önerir misiniz?
Amazon'dan olursa iyi olur bu arada.

Amazon üzerinde SC680 alın, ancak tanıdığınız falan olsa L7 Air bedava bu fiyatta.

Senin beğenmedin attığın için atmadım başkaları fikir sunduğu için onların beğenmemesine laf etmem ama siz konuyu başkalarının söylediklerini tekrar ederek girip bana laf ettiniz o yüzden tavrınız ukala gibi geldi bana o yüzden mesajınızı beğenmedim öyle bir insan değilseniz alınmayın ama bazıları öyle hem neden takıldın beğenmeme sadece fikrimi sundum sc 800'ü başkaları önerdiği için ekledim

Kxy zaten açıklamış, herhangi bir sorunum yok, alındığımından değil yanlış anlaşıldıysam kusura bakma :)

4/5 kişilik grup dostum, forumda başka öneri yapanlara disslike atıp geçiyorlar, bir kaynak da sunmuyorlar, ezbere "Kronik sıkıntılı, scroll sorunlu, kötü mouse" deyip geçiyorlar. Çok önemseme yani, bir de çok önemli bir iş yaptıklarını zannediyorlar, adeta "yuvaları" haline getir!

Kaynak mı istiyorsun? Al sana kaynak!

1764430221367.png

Al bak. Hem de senin tarzında yazdım. Şikayetvar'dan. Sürekli herhangi bir konuya gelip sadece Wraith kötü. Alınmaz deyip gidiyorsun. Ne öneri yapıyorsun ne de bize herhangi bir kanıt sunuyorsun. Attığın kanıt sadece Şikayetvar sitesinden onun da birçoğu destek bulmuş ve sorunu çözülen kişiler.

Bilgisiz birisi olsam önerilerine katılırım ancak önerdiğin ürünlerin hepsi kronik sorunlu veya eski donanımlı ürünler. Rezalet ürün önerisi yapıp, forumda düzgün öneri yapanlara sataşıryorsun. Asıl senin bu foruma herhangi bir katkın var mı? Benim var. Aha bak profillime ekipman rozetim var. Ben bunu hakkımla aldım. Bana bunu sırf bu siteye mesaj yazdığım için vermediler. İnsanlara yardım ettiğim için verdiler.

Yani demek istediğim bize o diğer 4-5 kişiye laf atmadan önce bir kendine bak, ben bunu yazıyorum ancak bana ne cevap verecekler acaba? Diye bir düşün bakalım. Ben kimseye bilerek disslike atmam.

Eki Görüntüle 2612925

Al bak. Hem de senin tarzında yazdım. Şikayetvar'dan. Sürekli herhangi bir konuya gelip sadece Wraith kötü. Alınmaz deyip gidiyorsun. Ne öneri yapıyorsun ne de bize herhangi bir kanıt sunuyorsun. Attığın kanıt sadece Şikayetvar sitesinden onun da birçoğu destek bulmuş ve sorunu çözülen kişiler.

Bilgisiz birisi olsam önerilerine katılırım ancak önerdiğin ürünlerin hepsi kronik sorunlu veya eski donanımlı ürünler. Rezalet ürün önerisi yapıp, forumda düzgün öneri yapanlara sataşıryorsun. Asıl senin bu foruma herhangi bir katkın var mı? Benim var. Aha bak profillime ekipman rozetim var. Ben bunu hakkımla aldım. Bana bunu sırf bu siteye mesaj yazdığım için vermediler. İnsanlara yardım ettiğim için verdiler.

Yani demek istediğim bize o diğer 4-5 kişiye laf atmadan önce bir kendine bak, ben bunu yazıyorum ancak bana ne cevap verecekler acaba? Diye bir düşün bakalım. Ben kimseye bilerek disslike atmam.
Ekipmandan anlamayan kuzenım bıle razerın alınmayacak olduğunu biliyor.

Eki Görüntüle 2612925

3 markanın "daha çok satış yapmasına rağmen" şikayet sayısı 70 küsür. Wraith'in 300 ü geçen şikayeti var dostum. Bana katkıda bulunduğun için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı