1500 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1500
4/5 kişilik grup dostum, forumda başka öneri yapanlara disslike atıp geçiyorlar, bir kaynak da sunmuyorlar, ezbere "kronik sıkıntılı, scroll sorunlu, kötü mouse" deyip geçiyorlar. Çok önemseme yani, bir de çok önemli bir iş yaptıklarını zannediyorlar, adeta "yuvaları" haline getirmişler güzelim forumu diyebilirim. Hahahhahahahahah.

Ya hocam gene mi siz ya lütfen önce yapay zeka ile önerme yapmayı bırakıp sonrasında bize sallayın rica ediyorum bakın.

Bir insan her konuda her şeyi bilmek zorunda değil biz öyle bir şey istemiyoruz.

3 markanın "daha çok satış yapmasına rağmen" şikayet sayısı 70 küsur. Wraith'in 300'ü geçen şikayeti var dostum. Bana katkıda bulunduğun için teşekkür ederim.

300ü mü?

Hocam siz Wraith'e yapılan şikayetlerle ürünlere yapılan şikayetleri karıştırıyosunuz.

Bir ürün kronik sorunluysa yurtdışındada sorunludur burada Wraith'in suçu yok.

Ya hocam gene mi siz ya lütfen önce yapay zeka ile önerme yapmayı bırakıp sonrasında bize sallayın rica ediyorum bakın.

Bir insan her konuda her şeyi bilmek zorunda değil biz öyle bir şey istemiyoruz.

300ü mü?

Hocam siz Wraith'e yapılan şikayetlerle ürünlere yapılan şikayetleri karıştırıyosunuz.

Bir ürün kronik sorunluysa yurtdışındada sorunludur burada Wraith'in suçu yok.
Arkadaşımız ürünler ile alakalı şikayetleri atmış, ben de ürün şikayetlerini attım dostum. Distribütör firmanın tabii ki sorumluluğu var. Bu firmalar ülkeye ürünü getirirken sadece aracı gibi davranamaz; 6502 sayılı Tüketiciyi Koruma Kanunu’na göre “ithalatçı” sıfatıyla üreticiyle aynı yükümlülüklere sahipler. Yani; ürün ayıplıysa distribütör de sorumludur. Üretici=ithalatçı=distribütör aynı kefede tutulur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı