Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.210 Çözümler 3 Dün 20:44 #1 Bütçe ortalama 1500 lira, tavsiyelerinizi beklerim. (Aula SC680 önermeyin, satın aldım; USB dongle çıkmadı. Sebebi ise artık USB koymuyorlarmış.)
Bütçe ortalama 1500 lira, tavsiyelerinizi beklerim. (Aula SC680 önermeyin, satın aldım; USB dongle çıkmadı. Sebebi ise artık USB koymuyorlarmış.)
Mando9098 Megapat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 4.776 Makaleler 16 Çözümler 53 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı Dün 20:48 #2 Nasıl USB koymuyorlar? Furylevel Z1 ya da MCHOSE A5 Ultra var aklımda sadece.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 6.154 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Sennheiser HD450 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 20:48 #3 Prime Ghost dedi: Bütçe ortalama 1500 lira, tavsiyelerinizi beklerim. (Aula SC680 önermeyin, satın aldım; USB dongle çıkmadı. Sebebi ise artık USB koymuyorlarmış.) Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olamaz. Mantığa ters zaten.
Prime Ghost dedi: Bütçe ortalama 1500 lira, tavsiyelerinizi beklerim. (Aula SC680 önermeyin, satın aldım; USB dongle çıkmadı. Sebebi ise artık USB koymuyorlarmış.) Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey olamaz. Mantığa ters zaten.
Mando9098 Megapat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 4.776 Makaleler 16 Çözümler 53 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı Dün 20:49 #4 Michael_Kaiser dedi: Öyle bir şey olamaz. Mantığa ters zaten. Genişletmek için tıkla... Pilsiz kablosuz mouse yapmak gibi birşey bu. Nereden ve hangi satıcıdan aldınız? @Prime Ghost
Michael_Kaiser dedi: Öyle bir şey olamaz. Mantığa ters zaten. Genişletmek için tıkla... Pilsiz kablosuz mouse yapmak gibi birşey bu. Nereden ve hangi satıcıdan aldınız? @Prime Ghost
Mert Kalkan Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:55 #5 Wraithesports da satılan 2 tane model var hangisi daha iyiyse onu alın. ATK Dragonfly A9VXE r1
Prime Ghost Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.210 Çözümler 3 Dün 20:57 #6 Mando9098 dedi: Pilsiz kablosuz mouse yapmak gibi birşey bu. Nereden ve hangi satıcıdan aldınız? @Prime Ghost Genişletmek için tıkla... Michael_Kaiser dedi: Öyle bir şey olamaz. Mantığa ters zaten. Genişletmek için tıkla... N11 MaxiTekno Mert Kalkan dedi: Wraithesports da satılan 2 tane model var hangisi daha iyiyse onu alın. ATK Dragonfly A9VXE r1 Genişletmek için tıkla... Bunlarıda önermiyorlar, Aula'yıda aldım usb çıkmadı satıcıda dalga geçer gibi usb koyulmuyor artık diyor. Akıl sağlığımı kaybedicem yeminle.
Mando9098 dedi: Pilsiz kablosuz mouse yapmak gibi birşey bu. Nereden ve hangi satıcıdan aldınız? @Prime Ghost Genişletmek için tıkla... Michael_Kaiser dedi: Öyle bir şey olamaz. Mantığa ters zaten. Genişletmek için tıkla... N11 MaxiTekno Mert Kalkan dedi: Wraithesports da satılan 2 tane model var hangisi daha iyiyse onu alın. ATK Dragonfly A9VXE r1 Genişletmek için tıkla... Bunlarıda önermiyorlar, Aula'yıda aldım usb çıkmadı satıcıda dalga geçer gibi usb koyulmuyor artık diyor. Akıl sağlığımı kaybedicem yeminle.
dux1 Picopat Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 388 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:00 #7 Prime Ghost dedi: N11 MaxiTekno Bunlarıda önermiyorlar, Aula'yıda aldım usb çıkmadı satıcıda dalga geçer gibi usb koyulmuyor artık diyor. Akıl sağlığımı kaybedicem yeminle. Genişletmek için tıkla... Fevell z1 se öneriyolar hemde ucuz.
Prime Ghost dedi: N11 MaxiTekno Bunlarıda önermiyorlar, Aula'yıda aldım usb çıkmadı satıcıda dalga geçer gibi usb koyulmuyor artık diyor. Akıl sağlığımı kaybedicem yeminle. Genişletmek için tıkla... Fevell z1 se öneriyolar hemde ucuz.
EmirHene Hectopat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 3.131 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek Dün 21:00 #8 Mert Kalkan dedi: Wraithesports da satılan 2 tane model var hangisi daha iyiyse onu alın. ATK Dragonfly A9VXE r1 Genişletmek için tıkla... A9 alınmaz, Prime Ghost dedi: N11 MaxiTekno Bunları da önermiyorlar, Aula'yı da aldım USB çıkmadı satıcıda dalga geçer gibi USB koyulmuyor artık diyor. Akıl sağlığımı kaybedeceğim yeminle. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl koyulmuyor, aşırı mantıksız.
Mert Kalkan dedi: Wraithesports da satılan 2 tane model var hangisi daha iyiyse onu alın. ATK Dragonfly A9VXE r1 Genişletmek için tıkla... A9 alınmaz, Prime Ghost dedi: N11 MaxiTekno Bunları da önermiyorlar, Aula'yı da aldım USB çıkmadı satıcıda dalga geçer gibi USB koyulmuyor artık diyor. Akıl sağlığımı kaybedeceğim yeminle. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl koyulmuyor, aşırı mantıksız.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 6.154 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Sennheiser HD450 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 21:01 #9 Prime Ghost dedi: N11 MaxiTekno Bunlarıda önermiyorlar, Aula'yıda aldım usb çıkmadı satıcıda dalga geçer gibi usb koyulmuyor artık diyor. Akıl sağlığımı kaybedicem yeminle. Genişletmek için tıkla... Harbi aşırı mantıksız. Öyle "artık koymuyorlar" gibi bir durum olduğunu da sanmıyorum.
Prime Ghost dedi: N11 MaxiTekno Bunlarıda önermiyorlar, Aula'yıda aldım usb çıkmadı satıcıda dalga geçer gibi usb koyulmuyor artık diyor. Akıl sağlığımı kaybedicem yeminle. Genişletmek için tıkla... Harbi aşırı mantıksız. Öyle "artık koymuyorlar" gibi bir durum olduğunu da sanmıyorum.
Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 2.211 Çözümler 5 Dün 21:03 #10 Michael_Kaiser dedi: Harbi aşırı mantıksız. Öyle "artık koymuyorlar" gibi bir durum olduğunu da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu şeydi sanki. Geçen de böyle bir konu vardı Türkiye de satilanlarda koymuyorlar demişti birisi. Pek hatırlamıyorum ama o mouse sanki bu mousedı.
Michael_Kaiser dedi: Harbi aşırı mantıksız. Öyle "artık koymuyorlar" gibi bir durum olduğunu da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu şeydi sanki. Geçen de böyle bir konu vardı Türkiye de satilanlarda koymuyorlar demişti birisi. Pek hatırlamıyorum ama o mouse sanki bu mousedı.