Ne tür bir keycaps arıyorsun yandan baskılı mı?Epomaker HE68 aldım. Rengi beyaz olduğundan pek beğenemedim. Klavye mükemmel aşırı memnunum. Hissiyatı olsun sesi olsun güzel ama renk olarak tatmin olamadim. İade etmekle de pek uğraşamam ama yine de hem keycaps hem de klavye önerisi yaparsanız sevinirim. İade edersem 3 bin TL kadar bütçem olur ama etmezsem keycaps alırsam 1500 TL falan alabilirim.
Hocam hiç bir bilgim yok o konuda o yüzden siyah renk ve uyumlu olsun yeter diye düşünüyorumNe tür bir keycaps arıyorsun yandan baskılı mı?
Hocam hiç bir bilgim yok o konuda o yüzden siyah renk ve uyumlu olsun yeter diye düşünüyorum
Hiç farketmez iki türlü de olurEki Görüntüle 2618706Eki Görüntüle 2618707
Şu tarzda sever misin yoksa daha farklı modeller mi tercih edersin?
Hiç farketmez iki türlü de olur
Hocam sıfır yok mu acaba
1 set of cool equi height keycaps orijinal yükseklik 97 tuş - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni electronics ürünümüzün bir parçası olan 1 set of cool equi-height keycaps, orijinal yükseklik, 97 tuş, çift li enjeksiyon kalıplama, şeffaf dayanıklı font ve çizgi tasarımı, çatlak işık etkisi periferik, siyah/ seçenekleri ofis/oyun için uygun'i...www.temu.com
oem arkadan aydınlatmalı tuş başlıkları 104 tuş çift - Temu Türkiye
oem arkadan aydınlatmalı tuş başlıkları - 104 tuş - çift katmanlı pbt malzeme - minimalist stil, 61/64/68/84/87/96/98/100/104 klavyeler ile uyumlu, rgb aydınlatma, oyun klavyesi aksesuarları | gradyan arkadan aydınlatma efekti | dayanıklı pbt malzeme, Temu' düşük fiyata.www.temu.com
double shot pbt pudding tuş kapakları 130 tuş yarı - Temu Türkiye
Temu'da bu double shot pbt pudding tuş kapakları 130 tuş, yarı katmanlı, tam 104 tuş seti ve 16 ekstra tuş kapağı, oem profili, klavye aksesuarları (klavye değil) ürününe göz atın. Diğer electronics ürünlerini de beğenebilirsiniz.www.temu.com
orijinal cherry yüksek profilli pbt çift renkli yan oyulmuş - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni electronics ürünümüzün bir parçası olan orijinal cherry yüksek profilli pbt çift li yan oyulmuş şeffaf. çoğu tuş takımları için uygun. uygun fiyatlı. mükemmel kalite. şık klavye tuşları. 140 parçalı tam set. ofis ve oyun için . klasik yan...www.temu.com
wob siyah minimalist tarz kiraz şeffaf olmayan abs - Temu Türkiye
wob siyah minimalist tarz kiraz şeffaf olmayan abs tuş takımı tam set 163 adet 61/68/87/98/108 oyun klavyeleri i̇çin, klavye aksesuarları,yazma deneyimi yükseltme,profesyonel görünüm, ,sağlam yapı,dayanıklı abs malzeme,ofis profesyonelleri,klavye tutkunları ürününü Temu' düşük fiyata...www.temu.com
cherry orijinal yükseklik klavye tuşları yan - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni electronics ürünümüzün bir parçası olan cherry orijinal yükseklik klavye tuşları yan karakter şeffaflığı i̇le böcek ağı çizgisi şeffaflığı pbt malzeme tam beş yönlü isı sublimasyon tuşları tüm 6.25u uzunluğunda klavyeler i̇çin uygun...www.temu.com
dual shoot 163 kez özel abs keycap set 6.25u/7u - Temu Türkiye
Temu'da dual-shoot 163-kez özel abs keycap set 6.25u/7u 61/64/87/104/108 switches iso ansi düzeni klavye, klavye aksesuarları, klavye yükseltme, şık tasarım, dayanıklı keycaps, yazma tutkunları, yazma aksesuarları, minimalist tasarım, yüksek kaliteli keycaps, pc oyuncuları için...www.temu.com
Baya bir model ekledim hocam siyah olanlardan, sen bir göz at olmazsa diğer sitelere de bir göz atarız.
Hocam ilk link harici attıklarımın hepsi sıfır zaten.Hocam sıfır yok mu acaba
Temudan hiç almadım güvenilir mi hocamHocam ilk link harici attıklarımın hepsi sıfır zaten.
Eki Görüntüle 2618715
Şu kısma tıklarsan diğer linkler gözükür.
Güvenilir sorun yaşamazsın, hatta iade konusunda çoğu yurt içi firmasından daha iyiler. Üründe bir sorun varsa direkt para iadesi yapıyorlar. Ama şöyle bir sorun var sepette 550 TL alt limit var, bir aralar o limiti kaldırma taktikleri vardı ama hala var mıdır bilmiyom. Taktik yoksa bile 550 TL nin altındaki keycaplerden almayı düşünüyorsan keycaplerin yanına 1 2 küçük şey ekle limiti tamamlamak için. Ödemeyi yaptıktan sonra keycaps harici aldıklarını iptal edersin.Temudan hiç almadım güvenilir mi hocam