1500 TL klavye+mouse önerisi

@Berkay Kiraz yakıştıramadım sana Apex 3 ve Rival 3 neyin nesi oluyor.

@Sparus sen de bil ki Rival 3 önerilmemeli. Kronik LOD sorunu ve scroll tuşu sorunu mevcut.

Öneriler:

Corsair K55 modeli de olur.

Konumu takip etmeni öneririm. @JakerT4 hocam ile beraber hazırladığımız bu çözüm konusunda dosya güncellemesi yapacağız.

Glorius Model D tamam da GameBooster G918 ne alaka? Çöpten daha beter

Son düzenleme:
Glorius Model D tamam da GameBooster G918 ne alaka? Çöpten daha beter
Hocam o kadar da kötü değil aslında. Oetumu red switch, fonksiyon tuşları, değiştirilebilir renkler ve daha fazla şey bulunuyor. Mesela bende marketteki klavyelerin en iyilerinden biri olan Polygold PG-956 var, ve ondan kat kat iyi olduğunu düşünüyorum. Siz de eleştiri sebeplerinizi belirtirseniz sevinirim.

Outemu Red Switch olsa ne olacak bir sürü sorun çıkaran bir klavye hocam

@Lusyz klavyeyi tam olarak anlat. JakerT4 hocamı etiketlesem zamanı olmadığı için gram cevap yazmayacağını biliyorum artık öğrendim, beğeni atıp gidiyor çünkü.

Outemu Red Switch olsa ne olacak bir sürü sorun çıkaran bir klavye hocam
Hocam ne tür sorunlar anlatırsanız sevinirim. Yakın zamanda almayı düşünüyordum çünkü.

Çift tıklama sorunları, basmama sorunları vb. gibi sorunlar.
Anladım. Siz bunun gibi beyaz, RGB ve fonksiyon tuşu olan nasıl bir klavye önerirsiniz?

Hocam konuyu tekrar açtım ama bir şey soracağım. Bu klavye birkaç yerde 1200-1500 TL arasında İtopya'da 849 TL bakar mısınız farklı mı?

Bütçe en fazla 1500 olacak şekilde klavye + mouse önerisi. Eğer 1500 TL'yi geçmezse uygun fiyata mouse ped de alabilirim.
Mouse için : Glorious Model O Mat Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu derim klavye hakkında çok bilgim yok ama Glorious un hissiyatı çok hoşuma gidiyor o olmazsa şu da olabilir Razer DeathAdder Essential Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…