1500 TL klavye önerisi

Burada sizin yapmanız gereken kaynak gösterip sorunlarını düzgünce açıklamak. Bunu yapamadığınıza göre bir yerde birisi kronik sorunlu demiş sizde ezberden bize söylüyorsunuz. Kaç mesajdır lafı dolandırıyorsunuz.
son dönemde mekanik klavye araştırması yapıyorum bende. uzun süre geçirdim ve logitech in g513 carbon modeli ergonomi ve ekipman kalitesi olarak çok hoşuma gitmişti ama gerek forumlarda gerekse de youtube yorumlarının altında logitech in romerg anahtarlarının kronik sorunlar yarattığına dair pek çok kullanıcı yorumu görmüştüm bende.

özellikle kısa bir süre sonra tuşları algılamama veya çift basma sorunu yaşayan kullanıcı sayısı az değil gibi gözüküyor. bu konuda bir hayli yorum gördüm ve g513 ü listemden çıkarmak zorunda kaldım.

logitech satış sonrası destek konusunda rakip firmalara göre iyi olsa da önceliğimiz aldığımız ürünle kısa veya uzun bir süre sonra problem yaşamak istememektir diye düşünüyorum. bir arkadaşla sohbetimde kendisinin bir tuşunun rgb sinde sanırım mavi ışığı yanmadığını ve logitech in kendisine ingilizce de olsa yeni bir klavye gönderdiğinden bahsetmişti. bende de kulaklık ve mouse olarak pro x ve superlight modelleri var. kulaklığımın deri pedlerini nereden alabilirim diye ticket oluşturduğumda hiçbir bedel talep etmeden kargoyla yeni bir çift yollamışlardı. bu konuda logitech ten çok memnunum ama söz konusu klavye olunca ne yazık ki ufakta olsa problem yaşamak istemediğim için diğer ürünlere bakmak zorunda kaldım.

sonuç olarak arkadaş kafadan sallama yorum yapmıyor bende çok sayıda olumsuz kullanıcı yorumlarına denk gelmiştim. mesajınıza ithafen gördüklerimi paylaşmak istedim, iyi günler dilerim :)
 
Son dönemde mekanik klavye araştırması yapıyorum bende. Uzun süre geçirdim ve Logitech'in G513 Carbon modeli ergonomi ve ekipman kalitesi olarak çok hoşuma gitmişti ama gerek forumlarda gerekse de YouTube yorumlarının altında Logitech'in Romer G anahtarlarının kronik sorunlar yarattığına dair pek çok kullanıcı yorumu görmüştüm bende.

Özellikle kısa bir süre sonra tuşları algılamama veya çift basma sorunu yaşayan kullanıcı sayısı az değil gibi gözüküyor. Bu konuda bir hayli yorum gördüm ve G513'ü listemden çıkarmak zorunda kaldım.

Logitech satış sonrası destek konusunda rakip firmalara göre iyi olsa da önceliğimiz aldığımız ürünle kısa veya uzun bir süre sonra problem yaşamak istememektir diye düşünüyorum. Bir arkadaşla sohbetimde kendisinin bir tuşunun RGBsinde sanırım mavi ışığı yanmadığını ve Logitech'in kendisine İngilizce de olsa yeni bir klavye gönderdiğinden bahsetmişti. Bende de kulaklık ve mouse olarak Pro X ve superlight modelleri var. Kulaklığımın deri pedlerini nereden alabilirim diye ticket oluşturduğumda hiçbir bedel talep etmeden kargoyla yeni bir çift yollamışlardı. Bu konuda Logitech'ten çok memnunum ama söz konusu klavye olunca ne yazık ki ufakta olsa problem yaşamak istemediğim için diğer ürünlere bakmak zorunda kaldım.

Sonuç olarak arkadaş kafadan sallama yorum yapmıyor bende çok sayıda olumsuz kullanıcı yorumlarına denk gelmiştim. Mesajınıza ithafen gördüklerimi paylaşmak istedim, iyi günler dilerim :)

İşte bunu istiyorum arkadaştan 4 mesajdır. Arkadaş lafı dolandırmak yerine sizin gibi açıklamalıydı.
 

Geri
Yukarı