1500 TL klavye önerisi

Bütçe
1000-1600

creamyhand

Centipat
Daha fazla  
Switch ağırlığı hafif ve mümkünse çok sesli olmayan bir klavye lazım benimle aynı odada uyuyan birileri var. Genel olarak osu oynamak için alacağım. Cherry redler gibi 2mm olan herhangi bir Switch'de uygun ama çok sesli olmamalı tercihen linear.

aradığım civarda klavye bulunur mu bilmiyorum ama ekstra tercih olarak pbt keycap ve bilek desteği de iyi olabilir (eğer varsa)

Akko 3087 Horizon ve RK61 gibi klavyeler gördüm ayrıca görünüş kalite olarak çok güzel duruyorlar ama switchlerinden pek emin olamadım değişik markalar kullanıyolar bilmediğim. Konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

1500 civarları klavye bakınıyorum birkaç gündür ve birkaç alternatife ulaştım, hangisini almalıyım sizce?
- XPG Summoner (MX red Switch)
- Akko 3087 (Akko creamy yellow Switch v3)
- Royale kludge rk61.
- Dierya DK61e.
- Magic Refiner MK31 ve 32 modelleri ama keycapleri çok çirkin bence.

XPG aradığım kriterlere uyuyor gibi de markayı tanımıyorum + design'ı ucuz duruyor, günün sonunda en kaliteli olan hangisiyse onu alırım. Benzer fiyat aralığında bildiğiniz başka klavyeleri de önerebilirsiniz.

Kriterler:
MX red veya onun yapısında linear bir Switch lazım oyunlar için. Actuation ağırlığı ve aktifleşme mesafesi mümkün olduğunca az olmalı (Speed Silver kadar olmasın ama). Outemu gibi Switch markaları var tuşlara basınca bildiğin yay sesini duyuyorsun çok kötü. Ayrıca klavyenin sesi biraz kafama takıldı internette millet Custom klavyeler yapmış çok tok sesleri çıkıyor ama yapması da bir o kadar pahalı. En azından bir nebze onlara yakın bir ses alsam da olur, en azından çok cırtlak ve yüksek bir ses olmasın. Tuşlara abanırken milleti çok rahatsız etmesin en azından ses.
Umalım da aradığım tok ses masal olmasın bana.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı