1500 TL Knight Online için Sistem Toplama

teşekkürler bilgilendirdiginiz için fazla alan kullanmıyorum suan bile 350 gb hdd de 45 gb dolu aktif kullandıgım halde :) gtx 750 ti bütceye biraz daha uyacagı için sanırım onu alacagım.

arkadaşlar sistemi şu şekilde güncelledim biraz bütçeyi arttırarak ama suandaki monitorum de sadece vga cıkısı var dövüştürücü ile görüntü alabilirmiyim ?yardımlarınızı bekliyorum.

Sadece knight,lol vs gibi oyunlar için üst parcalara gerek yok r7 240 dahi üst seviyede işinizi görür fakat başka oyunlarada göz atma niyetiniz varsa amd tarafında r7 370 , nvidia tarafında gtx 950 kesinlikle olmalı sistemde.

Sadece knight,lol vs gibi oyunlar için üst parcalara gerek yok r7 240 dahi üst seviyede işinizi görür fakat başka oyunlarada göz atma niyetiniz varsa amd tarafında r7 370 , nvidia tarafında gtx 950 kesinlikle olmalı sistemde.
yogunlukta knight lol olucak ama tabi gta 5 gibi yüksek oyunlarada bi göz atma niyetindeyim :) birde sizlerden ricam vga monitörüm için almam gereken dönüştürücünün linkini atabilirmisiniz.

GTX 950' nin kutu içeriği ülkeden ülkeye değişmekte. Fakat bazı ülkelerde kutunun içinden DVI-I/VGA dönüştürücü çıkmakta. Türkiye' de durum ne bilmiyorum önümüzdeki ay nasipse açma şansım olacak.

Marka belirtmediğim için açıklayıcı olamadım. Özür dilerim. Bahsettiğim durum MSI için geçerli. İlk kutu açılımı videosunda dönüştürücü çıkmazken ikinci videoda çıkıyor.

İlk video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkinci video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor sitelerden alacağına yakın bir bilgisayarcı varsa ordan ala bilirsiniz ucuz saten.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı